Νάνσυ Ζαμπέτογλου για Θεσσαλία: «Αυτό το δυστοπικό που βλέπαμε στις ταινίες, πλέον το ζούμε»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

"Είναι μία δύσκολη εβδομάδα και εκπομπή για να το διαχειριστούμε" ανέφερε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Με αναφορά στις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία ξεκίνησε το «Στούντιο 4», με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να είναι εμφανώς επηρεασμένοι.

«Είναι μία δύσκολη εβδομάδα και εκπομπή για να το διαχειριστούμε. Βέβαια, η δική μας δυσκολία στη διαχείριση της εκπομπής, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζούνε οι συνάνθρωποί μας στην Θεσσαλία και οι άνθρωποι που έχουν πληγεί, οι εθελοντές και οι τεχνικοί και όσοι βρίσκονται στα σημεία για να αποκαταστήσουν ότι είναι για να αποκατασταθεί.  Δεν ξέρουμε και τις συνέπειες αυτού και στην υγεία, την οικονομία» είπε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Στην υγεία γιατί η Καρδίτσα είναι μία περιοχή με πολλά φυτοφάρμακα κι αυτά περνάνε στον υδροφόρο ορίζοντα. Δημιουργούνται και προβλήματα πέρα από τα πρακτικά, που είναι η στέγαση» συνέχισε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Θέλει επανατοποθέτηση κοινωνική, οικονομική, πρακτική, τεχνική. Ζούμε σε έναν άλλον κόσμο. Αυτό το δυστοπικό που βλέπαμε στις ταινίες, το ζούμε. Είναι μία άλλη πραγματικότητα» σημείωσε η παρουσιάστρια.