Συγκινημένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Επιλέξαμε να μοιραστούμε μαζί σας μόνο αυτή τη στιγμή»

Στούντιο 4

Η ξεχωριστή έναρξη που έκαναν στο Στούντιο 4 οι δύο παρουσιαστές και η αναφορά στον φονικό σεισμό στην Τουρκία.

Μία ιδιαίτερη έναρξη στο Στούντιο 4 έκαναν σήμερα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Οι δύο παρουσιαστές της ΕΡΤ, με αφορμή τον φονικό σεισμό στη γειτονική Τουρκία, θέλησαν να κάνουν τη δική τους τοποθέτηση και να ξεκαθαρίσουν πως έχουν επιλέξει συνειδητά να μην αναφερθούν καθόλου στο τραγικό γεγονός μέσα από την εκπομπή τους.

«Σήμερα Τρίτη μέσα σε ένα πολύ ζοφερό και δυσάρεστο κλίμα… με το πολύ άσχημο γεγονός, τον σεισμό που έγινε στη γειτονική Τουρκία» ξεκίνησε να λέει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Μαθαίνουμε ειδήσεις. Κατανοώ και τον κόσμο που επιλέγει να μην το βλέπει σε συνεχή ροή, που δεν αντέχει αυτή την είδηση. Καμιά φορά δεν είναι ότι κλείνεις τα μάτια σου σε ένα άσχημο γεγονός. Είναι και η δική σου ψυχή τι μπορεί να αντέξει και πόσο πόνο μπορεί να βαστάξει» ανέφερε από την πλευρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Δεν θα το βλέπουμε ούτε κι εδώ σε συνεχή ροή. Έχουμε όμως μία αισιόδοξη πινελιά σε όλο αυτό, τη διάσωση της αδελφής της Φατμά. Η Φατμά δεν τα κατάφερε αλλά η αδελφή της σώθηκε από τους διασώστες της ελληνικής ΕΜΑΚ. Θα θέλαμε να το μοιραστούμε αυτό το βίντεο, γιατί είναι η στιγμή που θα δακρύσουμε όλοι μαζί αλλά αυτή τη φορά θα δακρύσουμε από χαρά» τόνισε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έκλεισε το θέμα, λέγοντας:

«Υπάρχει συνεχής ροή στο ERTNews, μιλάνε για έναν τεράστιο αριθμό νεκρών, τον οποίο δεν θέλουμε καν να μεταδώσουμε. Επιλέξαμε να μοιραστούμε μαζί σας μόνο αυτή τη στιγμή της διάσωσης. Τους ευχαριστούμε εμείς κι όλος ο πλανήτης πάρα πολύ».