Νάνσυ Παραδεισανού για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Εάν ζητήσει μία ειλικρινή συγνώμη για τη συμπεριφορά της, μόνο τότε θα λήξει η ιστορία»

Νάνσυ Παραδεισανού

"Η Φλορίντα προφανώς δεν είναι τρελή, κάτι ξέρει για να τοποθετείται δημόσια και να λέει πράγματα τα οποία την ενόχλησαν", ανέφερε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Στις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην κάμερα του «Γεια Σου» θέλησε να απαντήσει στον αέρα της εκπομπής η Νάνσυ Παραδεισανού. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, με αφορμή την ατάκα «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» με την οποία η παρουσιάστρια χαρακτήρισε τη Φλορίντα Πετρουτσέλι, πήρε τον λόγο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από την τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

«Πάει να κάνει μία κ…λοτούμπα και να υποστηρίξει όλα αυτά που έκανε λέγοντας ότι της χρέωσαν λάθη αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε κάποια λάθη στο παρελθόν και ήμουν μάρτυρας», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι μέσα από το «MEGA Καλημέρα» για την περίοδο που συνεργάστηκε μαζί της.

Σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Γεια Σου», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε στην πρώην συνεργάτιδά της, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: Είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Ό,τι αισθάνομαι το λέω. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί και τι δεν έχει ειπωθεί, καλό είναι να βλέπουμε τα πράγματα και καλό είναι να τιμάμε τις συνεργασίες σε αυτή τη ζωή. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Δεν έγινε και τίποτα στην τελική. Πολύς λόγος για το τίποτα. Έχω κουραστεί».

Το μεσημέρι του Σαββάτου 14/10 η Νάνσυ Παραδεισανού ξεκαθάρισε το τοπίο, δίνοντας τη δική της εμπειρία από εκείνη τη συνεργασία:

«Για να τελειώνει αυτό. Η Φλορίντα προφανώς δεν είναι τρελή, κάτι ξέρει για να τοποθετείται δημόσια και να λέει πράγματα τα οποία την ενόχλησαν. Αυτή την καραμέλα με τους «ευεργετηθέντες» που ακούω δεξιά-αριστερά, τα κανάλια δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, ούτε περιμαζεύουν κόσμο που του κάνουν χάρη που είναι εκεί».

«Εργαζόμασταν σκληρά όλοι και πληρωνόμασταν για αυτό. Δεν μας ευεργέτησε κανένας, μας πήραν ως επαγγελματίες, δεν μας έκαναν δημοσιογράφους εκεί. Οφείλω να μιλήσω για τη Φλορίντα, γιατί βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση χαρακτηριζόμενη «αχάριστη». Το εντυπωσιακό είναι ότι κάναμε δύο συνεχόμενες σεζόν στην εκπομπή, άρα η Κωνσταντίνα την ήθελε στην ομάδα», συνέχισε στην τοποθέτησή της η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Πέρσι πήγε στην Ελένη και είπε ότι βλέπω εδώ ανθρώπους που ντρέπομαι να τους κοιτάξω στα μάτια. Δεν είναι λοιπόν «πολύ κακό για το τίποτα», γιατί κάτι έχει γίνει για το οποίο ντρέπεται. Εάν ζητήσει μία ειλικρινή συγνώμη από όσους νιώθουν πληγωμένοι από τη συμπεριφορά της, μόνο τότε θα λήξει η συγκεκριμένη ιστορία», κατέληξε η Νάνσυ Παραδεισανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.