Νάνσυ Παραδεισανού για Γιάννη Πουλόπουλο: «Γι’ αυτό έβαλα τα μαύρα, μην αναφερθούμε σε ονόματα»

Παραδεισανού Ζαρίφη

"Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πού κολλάει; Μπέρδεψες τον Φέρρη με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα; Μεγαλώσαμε", σχολίασε με χιούμορ η δημοσιογράφος στο λάθος της παρουσιάστριας.

Είσοδο-έκπληξη στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη έκανε η Νάνσυ Παραδεισανού το μεσημέρι της Πέμπτης (7/12). Η γνωστή δημοσιογράφος «εισέβαλε» στο σπίτι στην «Οδό Ζαρίφη 2» και μίλησε για τα γυρίσματα που πραγματοποίησε στο Λονδίνο μαζί με αγαπημένους της φίλους για το χριστουγεννιάτικο τραγούδι που ηχογράφησαν παρέα.

«Ήταν τελείως τυχαία η συνάντησή μου στο Λονδίνο με τον Κώστα Μπακογιάννη. Ο άνθρωπος ήταν εκεί για δουλειές, το ίδιο και εγώ. Είπαμε ένα «καλησπέρα», «γεια σας»… αυτό», είπε η Νάνσυ Παραδεισανού για το ταξίδι της στην αγγλική πρωτεύουσα.

«Επειδή δεν είμαι επαγγελματίας τραγουδίστρια, σημαίνει ότι δεν μπορώ να ηχογραφήσω ένα τραγούδι; Το λέω εγώ για να ηρεμήσει ο κόσμος, γιατί πολλή ταραχή βλέπω και άγχος. Γι’ αυτό έχω βάλει τα μαύρα, για να… πενθήσω», απάντησε η δημοσιογράφος στη σχετική ερώτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Με γνωρίζεις χρόνια, ξέρεις τον χαρακτήρα μου και τον τρόπο που προσεγγίζω τα πράγματα, με χαρά. Αν μου επιτρέπετε, ας μην αναφερθούμε σε ονόματα», τόνισε η Νάνσυ Παραδεισανού, όταν η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος για την επιλογή της να ηχογραφήσει το δικό της χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

«Υπήρχε περίπτωση ο Μάριος Ψιμόπουλος να κάνει κάτι που δεν θα ήταν φουλ επαγγελματικό; Ο άνθρωπος γράφει τις επιτυχίες του Αργυρού και της Φουρέιρα. Είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο μαζί του στο στούντιο και να δω πόσο δύσκολο είναι να γραφτεί ένα τραγούδι», επισήμανε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, κατά την περιγραφή των συντελεστών που συμμετείχαν στο χριστουγεννιάτικο τραγούδι, η Νάνσυ Παραδεισανού διόρθωσε την Κατερίνα Ζαρίφη, όταν η παρουσιάστρια θεώρησε λανθασμένα πως είδε στα πλάνα τον… Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ν.Π: Ο Θοδωρής Φέρρης, ο Γιώργος Λιβάνης, η Χριστίνα Μηλιού, η Ιλένια Ουίλιαμς και η Ανδρομάχη.

Κ.Ζ: Και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ν.Π: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πού κολλάει;

Κ.Ζ: Τον είδαμε στα πλάνα να τραγουδάει.

Ν.Π: Ο Φέρρης είναι… μπέρδεψες τον Φέρρη με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα;