Νάνσυ Παραδεισανού: «Δεν θα σου απαντήσω αν η Ελένη είναι το δυσκολότερο αφεντικό… αν το λέει η ίδια»

Νάνσυ Παραδεισανού

"Φαντάζομαι τις σκέψεις της τις ξέρει μόνο ο άντρας της, δεν μπορούμε να μπούμε στο δικό της μυαλό".

Τη Νάνσυ Παραδεισανού εντόπισαν η κάμερα του Breakfast@Star και ο ρεπόρτερ Πάνος Παπαδόπουλος σε κοσμική εκδήλωση. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, καθώς και για τη ρήξη στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και το MEGA.

«Ό,τι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, αν κάποιος πει ότι περιμένει κάτι, δεν ξέρει τι του γίνεται. Κανένας δεν ξέρει. Φαντάζομαι τις σκέψεις της τις ξέρει μόνο ο άντρας της, δεν μπορούμε να μπούμε στο δικό της μυαλό», δηλώνει η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Λειτουργεί πάντα με γνώμονα το δικό της καλό, οπότε εμείς είμαστε πάρα πολύ εκτός από το δικό της σκεπτικό, για να πούμε τι περιμένουμε. Όποτε πηγαίνω καλεσμένη στην Ελένη, είναι πάντα μία ωραία κατάσταση, η ίδια έχει πάντα όμορφη διάθεση. Δεν θα σε αφήσει ποτέ να πιστέψεις κάτι», σχολιάζει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Δεν θα σου απαντήσω εάν είναι το δυσκολότερο αφεντικό. Άμα το λέει η ίδια…», αρκέστηκε να πει με νόημα η Νάνσυ Παραδεισανού σε σχετική ερώτηση του ρεπόρτερ.

«Δεν πρόκειται ποτέ να πω εγώ, να ανακοινώσω κάτι για το δικό μου τηλεοπτικό μέλλον. Όταν προκύψει κάτι και είναι σίγουρο, θα ανακοινωθεί από το κανάλι. Σίγουρα θέλω να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και με γεμίζουν. Χαίρομαι που πλέον μπορώ να επιλέγω και όχι να κάνω συνεργασίες επειδή αναγκάζομαι», κατέληξε στις δηλώσεις της η Νάνσυ Παραδεισανού στην κάμερα του Breakfast@Star.