Νάνσυ Παραδεισανού: «Δεν μπορεί να μπαίνει η ταμπέλα μαζικά και να τσουβαλιάζονται οι «κακοί» δημοσιογράφοι»

Νάνσυ Παραδεισανού

Τι απαντά για την επανασύνδεση ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Ζήνα Κουτσελίνη;

Τη Νάνσυ Παραδεισανού συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική της έξοδο το βράδυ της Πέμπτης (1/2). Η γνωστή δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη συνεργασία της με τη Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, τη συμφιλίωση ανάμεσα σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και της Σάννυ Μπαλτζή για τους ρεπόρτερ.

«Είναι περίοδος συζητήσεων για τα πολύ μεγάλα συμβόλαια, που φαντάζομαι ότι είναι σε διαδικασία ζυμώσεων. Για μένα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αρχίσω να συζητάω για την επόμενη σεζόν. Περνάμε πολύ ωραία, ο κόσμος δείχνει να ανταποκρίνεται και είναι πολύ ωραίες οι συνθήκες εργασίας στον ΣΚΑΪ», δηλώνει η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Δεν την έχω δει την επανασύνδεση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Φαντάζομαι ότι, για να τις βλέπουμε ξανά μαζί να φωτογραφίζονται μπροστά στις κάμερες, θα τα βρήκαν και θα έλυσαν ό,τι διαφορές είχαν», απαντά σε σχετική ερώτηση η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Όλες αυτές οι δηλώσεις δεν μπορούν να τσουβαλιαστούν, ούτε να μπαίνει η ταμπέλα μαζικά στις εκπομπές και τους «κακούς δημοσιογράφους». Καλό θα ήταν να τα εξετάζουμε κατά περίπτωση και, αν κάτι ενοχλεί συγκεκριμένα, να το λέμε εκείνη την ώρα», σχολιάζει η Νάνσυ Παραδεισανού για τις δηλώσεις των Νταλάρα-Μπαλτζή.