Νάνσυ Παραδεισανού: «Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με την Ιωάννα Μαλέσκου, την εκτιμώ πολύ»

Νάνσυ Παραδεισανού

«Όποια κοπέλα είναι με τον Αργυρό ή υποψιάζονται ότι μπορεί να είναι με τον Αργυρό φυσικά και θα απασχολήσει», λέει η Νάνσυ Παραδεισανού.

Για την ατάκα της «άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού» για την Ιωάννα Μαλέσκου, απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού. Η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 μίλησε στο «Καλοκαίρι not» κι εξήγησε ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτα με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία σεζόν. Ήταν επίσης πολύ περίεργη σεζόν γιατί εγώ επέστρεψα στο Πρωινό στα μισά της σεζόν μαζί με τον Γιώργο και τον Τάσο Τεργιάκη», είπε αρχικά η Νάνσυ Παραδεισανού.

Χαμός στο Πρωινό για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού»

Η Νάνσυ Παραδεισανού είπε στη συνέχεια: «Τη συμπαθώ πάρα πολύ την Ιωάννα Μαλέσκου, μιλάμε φέτος όλη τη σεζόν, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Την εκτιμώ πάρα πολύ, θεωρώ ότι είναι μια πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια και στο λέω εντελώς ειλικρινά. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με την Ιωάννα».

«Όποια κοπέλα είναι με τον Αργυρό ή υποψιάζονται ότι μπορεί να είναι με τον Αργυρό φυσικά και θα απασχολήσει. Ότι πήγε στα MAD, του έδωσε βραβείο, αυτό μου ξένισε», πρόσθεσε επίσης η Νάνσυ Παραδεισανού.