Με το «Believe» της Cher άνοιξε το «Buongiorno» το πρωί της Πέμπτης (30/4), με τη Φαίη Σκορδά να δίνει από νωρίς το στίγμα, επιβεβαιώνοντας ότι η εκπομπή θα μεταδοθεί κανονικά και ανήμερα της Πρωτομαγιάς.
«Καλημέρα, καλημέρα, καλώς ορίσατε. Καλημέρα σε όλους, καλημέρα στην όμορφη Κύπρο. Τελειώνει και ο μήνας. Αύριο Πρωτομαγιά, εμείς θα είμαστε εδώ ζωντανά μαζί σας. Το λέω για να ξεκαθαρίζουμε, να βάζουμε τα πράγματα σε μία σειρά», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και η πρώτη συζήτηση στο πάνελ χωρίς να λείπουν τα υπονοούμενα με αφορμή το ρούχο της Φαίης Σκορδά. Αρχικά, ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε: «Να πούμε κάτι που σκεφτήκαμε τώρα με την κυρία Κατερίνα; Και αυτό θα μπορούσε. Ωραίο», με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να προσθέτει «Σαν την πρωθιέρεια».
Με τη σειρά της η Κατερίνα Ζαρίφη συμπλήρωσε «Καλλιμάρμαρο», ενώ η Νάνσυ Νικολαΐδου έκλεισε το στιγμιότυπο με την απορία: «Οι πρωθιέρειες παντρεύονται;».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ