Νάνσυ Νικολαΐδου: «Με πίκρα το λέω πραγματικά, με στεναχώρια, αλλά αυτή είναι η αλήθεια»

Νάνσυ Νικολαΐδου

"Προσπάθησα μέσα από αυτό να πάρουν τα παιδιά μου μια δύναμη και όχι μια μιζέρια, όχι μια δυστυχία" εξομολογείται η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Η Νάνσυ Νικολαΐδου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, η γνωστή τηλεκριτικριτικός μίλησε τόσο για τη συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη όσο και για την καταστροφή της περιουσίας της.

Ειδικότερα, η Νάνσυ Νικολαΐδου  σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη δεν μπορούσα να προβλέψω ότι θα έρθει στη ζωή μου, στη δεδομένη στιγμή. Ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα μου στα δύσκολα και μου άπλωσαν το χέρι. Δεν είναι και πολλοί οι άνθρωποι που σου προσφέρουν τον ώμο τους, είναι ελάχιστοι. Με πίκρα το λέω πραγματικά και με στεναχώρια αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

«Στην καταστροφή λες «δεν μπορεί, κάποιος μου κάνει πλάκα» ή έχω δει ένα κακό όνειρο και ξυπνάω για να είναι κανονικά η ζωή μου από το σημείο που την άφησα. Δεν πάει ο νους σου ότι δεν θα ξαναγυρίσεις στο σπίτι σου. Ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα ξανακάνεις αυτή τη διαδρομή για να πας στο σπίτι σου».

«Προσπάθησα μέσα από αυτό να πάρουν τα παιδιά μου μια δύναμη και όχι μια μιζέρια, όχι μια δυστυχία. Θέλησα να μάθουν ότι μπορούμε να είμαστε δυνατοί σε ότι κι αν μας συμβεί, αρκεί να είμαστε μαζί. Φυσικά και μου γύρισαν άνθρωποι την πλάτη, εννοείται αυτό. Απογοητεύτηκα από πολλές συμπεριφορές όπως επίσης υπήρξαν και άνθρωποι που βρέθηκαν στο πλευρό μου, που δεν το περίμενα» πρόσθεσε, επίσης, η Νάνσυ Νικολαΐδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1