Νανά Καραγιάννη: Οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου! «Μαζευτείτε! Ντροπή σας»!

Κατερίνα Καινούργιου

"Δεν είσαι άξια εσύ να με κρίνεις! Και για τις κωλοτούμπες, εσείς που τα λέτε αυτά να θυμηθείτε τι κάνατε τέσσερα χρόνια πριν"!

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο της Νανάς Καραγιάννη, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στον αέρα για αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σχετικά με τον χειρισμό του θέματος. Η παρουσιάστρια του «Φτιάξε καφέ να στα πω» εμφανίστηκε για πρώτη φορά οργισμένη και είπε σε πολύ έντονο ύφος:

[dfp_ads id=236982]

«Θέλω να πω κάτι. Επειδή γνώριζα και προσωπικά την Νανά, αυτό το περιστατικό με έχει στεναχωρήσει πολύ και για πολλούς λόγους. Και επειδή εκτιμούσα αυτή τη γυναίκα και είχα επικοινωνία μαζί της και για τον τρόπο που χάθηκε, από τον οποίο δυστυχώς υποφέρουν κι άλλα κορίτσια.

Κάποιοι, κάποιες, δημοσιογράφοι θέλουν να λέγονται, παρουσιάστριες, έχουν εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη στιγμή και κάνουν αναρτήσεις στο Facebook και κρίνουν τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε εμείς εδώ ένα τόσο σοβαρό θέμα. Εμείς το χειριζόμαστε με απόλυτη αξιοπρέπεια και σεβασμό και στην οικογένεια και στους τηλεθεατές που παρακολουθούν.

Μαζευτείτε, μαζευτείτε γιατί δεν με έχετε δει να νευριάζω! Ντροπή σας! Και εσύ ειδικά που τα γράφεις αυτά και σχολιάζεις το πώς διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις και τι κάνουμε μετά κι αν έχουμε εμπορικές τοποθετήσεις, ντροπή σου! Δεν είσαι άξια εσύ να με κρίνεις! Δεν θα ασχοληθώ, δεν αξίζει σε μια τέτοια στιγμή. Αντί να περνάνε μηνύματα γι’ αυτό που έχει συμβεί, σχολιάζουν τι κάνουν στις εκπομπές. Κάνουν τους κριτές. Ντροπή σας! Και για τις κωλοτούμπες, εσείς που τα λέτε αυτά να θυμηθείτε τι κάνατε τέσσερα χρόνια πριν! Να θυμηθείτε».