Νάιλα: Η εξομολόγηση για τον ρατσισμό, το Next Top Model και το χορό στα κλαμπ

Νάιλα

"Μου έλεγαν ότι μοιάζω με κουρ..., ότι τα μαλλιά μου βρωμάνε... Μου έλεγαν μη με ακουμπάς θα πάρω το χρώμα του δέρματος σου πάνω μου"!

Ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που πέρασαν ποτέ από ριάλιτι ομορφιάς, η Νάιλα βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα» και άνοιξε την καρδιά της σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Next Top Model πριν από περίπου εννέα χρόνια. Γεννήθηκε στον Λίβανο, αλλά ο πολυετής εμφύλιος πόλεμος ανάγκασε την οικογένεια της να μεταναστεύσει στην Ελλάδα.Η ίδια συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο του modeling, ενώ ακολουθεί και το πάθος της που είναι ο χορός, κάνοντας εμφανίσεις σε νυχτερινά κλαμπ.

Η Νάιλα αποκάλυψε αθέατες πτυχές της προσωπικής της ζωής στην Ελεονώρα Μελέτη και λύγισε ξεσπώντας σε κλάματα φέρνοντας στο μυαλό της τα ρατσιστικά σχόλια και την απομόνωση που δεχόταν μικρή από τους συμμαθητές της και την έκαναν να μην θέλει να πάει στο σχολείο. Η συμμετοχή της σε μια χορευτική παράσταση στα 9 της χρόνια την έκανε δημοφιλή στις μεγαλύτερες σχολικές τάξεις και τότε άλλαξε και η συμπεριφορά των συμμαθητών της.

«Δεχόμουν πολλά σχόλια μικρή για το χρώμα μου, για τα μαλλιά μου. Μέχρι δευτέρα δημοτικού δεν ήθελα να πηγαίνω σχολείο για αυτό το λόγο. Μου έλεγαν ότι μοιάζω με κουρ…, ότι τα μαλλιά μου βρωμάνε, επειδή έφτιαχνα κοτσιδάκια και είχα μια εβδομάδα κοτσιδάκια, μου έλεγαν μη με ακουμπάς θα πάρω το χρώμα του δέρματος σου πάνω μου. Για 7 χρονών κοριτσάκι δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Εγώ ήμουν σε μια γωνία και έκλαιγα. Το έλεγα στους γονείς μου. Κι εκείνοι ήταν σε μια ξένη χώρα και έπρεπε να δουλέψουν και να με μεγαλώσουν, οπότε και αυτοί πέρασαν δύσκολα. Δεν έβρισκαν δουλειά λόγω χρώματος. Ήταν κοινά τα συναισθήματα. Μου έλεγαν ότι πρέπει να είμαι δυνατή και πως όλα θα πάνε καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Νάιλα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!