Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Η Βρισηίδα με κατηγορούσε με τον χειρότερο τρόπο»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

«Ο Τάκης προκαλεί τους πάντες, τους προκαλεί λεκτικά και το χειρότερο είναι ότι τους προκαλεί και off camera», λέει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην εκπομπή «Love it», όπου μίλησε για όλους και για όλα.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα. Μίλησα και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω μια αγωγή ώστε να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι είναι καλύτερο για εμένα το να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την αποχώρησή της από το Survivor.

Για τον Τάκη Καραγκούνια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέφερε: «Ο Τάκης σίγουρα θεωρώ ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Προκαλεί τους πάντες, τους προκαλεί λεκτικά και το χειρότερο είναι ότι τους προκαλεί και off camera, ώστε on camera να εκραγούν και ο ίδιος να θυματοποιηθεί».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε επίσης: «Η Βρισηίδα σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει πάρα πολύ καλή και πάρα πολύ γλυκιά, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα. Ξαφνικά άρχισε να με κατηγορεί με τον χειρότερο τρόπο. Ευτυχώς η Μυριέλλα κατάλαβε το λάθος της και ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη μετανιωμένη».