Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Γιατί αναβλήθηκε ο γάμος της με τον Κώστα Πηλαδάκη;

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

"Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν στηρίζεται στον γάμο για να γίνει θέμα..."

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μιας και τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά της πηγαίνουν περίφημα! Αν και ήταν όμως προγραμματισμένος ο γάμος της καλλονής ηθοποιού με τον αγαπημένο της, Κώστα Πηλαδάκη μέσα στο καλοκαίρι κάτι συνέβη και αναβλήθηκε.

Μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, που την συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τόνισε με χαμόγελο πως «»το «αν είναι έγκυος» σε δημοσίευμα νομίζω πως έχω να το ακούσω χρόνια ή, αν μου ξέφυγε, δεν θέλω να το μάθω τώρα. Έχω πει ότι θα παντρευτώ κάποια στιγμή αλλά αυτό πήρε αναβολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων».

Αμέσως μετά την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Νάνσυ Παρασεισανού σχολίασε πως «απέφευγε πάρα πολύ να μιλήσει για τον γάμο της, δηλαδή δεν το πουλάει. Δεν στηρίζεται στον γάμο για να γίνει θέμα. Τώρα για την αναβολή, αυτά συμβαίνουν».

«Εγώ έχω κάτι στο μυαλό μου που μπορεί να έχει βάση, δεν είναι η εγκυμοσύνη, αλλά δεν μπορώ να το πω. Θα γίνει όμως ο γάμος και θα μας το ανακοινώσει, νομίζω, μετά από το μυστήριο».