Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Είχαν πει ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

"Κάποια στιγμή είπαν ότι κάτι τρέχει με τον Ντάνο που βγήκαμε και είπαμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο" ανέφερε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου για τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Κώστα Πηλαδάκη, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Εγώ με την σχέση μου είμαι μια χαρά, όχι δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει. Δεν με ενοχλούν καθόλου αυτά τα δημοσιεύματα» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Επειδή καθυστέρησε ο γάμος που είχα πει ότι θα γίνει φέτος, αλλά ήταν φυσικό και επόμενο όταν το καλοκαίρι ήμουν στο θέατρο και ο Κώστας είχε δουλειές, δεν υπήρχε χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις και να μην το απολαύσω» συνέχισε.

«Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί πάρα πολλά αβάσιμα σχόλια. Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά. Ήμουν στο θίασο του Μάρκου και είχαν βγάλει τέτοια θέματα. Κάποια στιγμή είπαν ότι κάτι τρέχει με τον Ντάνο που βγήκαμε και είπαμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κατά καιρούς αυτά» κατέληξε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.