Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δεν θέλω να κερδίσει η Ασημίνα το Survivor, δεν είναι καλό πρότυπο για τον κόσμο»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

"Όχι την Ασημίνα σαν χαρακτήρα. Δυστυχώς άργησα πάρα πολύ αλλά κατάλαβα ότι η Ασημίνα δεν ήταν αυτό που έδειχνε" σημείωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ο Απόστολος Ρουβάς κι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα είναι απόψε καλεσμένοι στοπ After Dark και μεταξύ άλλων θα μιλήσουν για την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο Survivor και τον παίκτη που θα ήθελαν να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο.

Α.Ρ.: Εγώ βλέπω ότι το πιο πιθανό είναι να κερδίσει ο Σοϊλέδης από θέμα αγωνιστικότητας. Είναι ο καλύτερος παίκτης.
Ν.Π: Θεωρώ κι εγώ ότι θα είναι άντρας, αν και αν με ρωτούσες πριν το Survivor, θα σου έλεγα ότι θα ήθελα πολύ να το κερδίσει γυναίκα. Η Ασημίνα όχι να πω την αλήθειά μου, την Σταυρούλα τη θέλω πάρα πολύ. Όχι την Ασημίνα σαν χαρακτήρα. Δυστυχώς άργησα πάρα πολύ αλλά κατάλαβα ότι η Ασημίνα δεν ήταν αυτό που έδειχνε. Επειδή το Survivor έχει να κάνει και με την προσωπικότητα -γιατί καλώς ή κακώς δίνουμε ένα παράδειγμα στα παιδιά και στον κόσμο έξω που βλέπει- δεν θεωρώ την Ασημίνα καλό πρότυπο.

Α.Ρ.: Δυστυχώς θα συμφωνήσω. Όταν ήρθε η Ασημίνα κι ο Κατσαούνης στην ομάδα μας, τους αγκαλιάσαμε από την πρώτη ημέρα κι ομολογώ ότι για κάποια πράγματα έπεσα από τα σύννεφα.