Μυρτώ Κάζη: «Έσπασε» στον αέρα στην εξομολόγηση για το αγοράκι της

Μυρτώ Κάζη

Η πρόωρη γέννηση του παιδιού της έφερε συγκίνηση για την Μυρτώ Κάζη.

Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε καλεσμένη η Μυρτώ Κάζη την Τετάρτη, Η γοητευτική δημοσιογράφος μίλησε για την πρόωρη γέννηση του μωρού της, του μικρού της Οδυσσέα ο οποίος και ήρθε στη ζωή 7 μηνών!

Πιο συγκεκριμένα, με συναισθηματική φόρτιση, η Μυρτώ Κάζη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο γιος μου γεννήθηκε 7 μηνών. Όταν γεννιέται ένα μωράκι πρόωρα χρειάζεται υποστήριξη και έτσι πηγαίνει απευθείας από τη μανούλα του, πηγαίνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Αυτό σημαίνει ότι δεν το αγκαλιάζεις. Ένα βράδυ εκλιπαρούσα μία κυρία στη μονάδα να με αφήσει να χαϊδέψω τον γιο μου. Εν τέλει με άφησε και θυμάμαι πως γύρισα πίσω στη μητέρα μου και δεν ήθελα να πλύνω τα χέρια μου».

«Όταν ήρθε η γιατρός και μου είπε θα πάρουμε το μωρό, έπαθα σοκ γιατί δεν το είχα πιστέψει. Μετά γίνονται όλα πολύ γρήγορα σε αυτές τις περιπτώσεις. Θυμάμαι ότι όταν μπήκα στο χειρουργείο τους είπα θέλω να πάρω τη μαμά μου, η οποία κοιμόταν και της λέω “μαμά μου παίρνουν το μωρό” και μου λέει “αγάπη μου είναι Χριστούγεννα, είσαι πολύ τυχερή, του χρόνου θα κάνουμε μεγάλο πάρτι για το μωρό”. Εγώ θέλω να πω πως επειδή ένα στα δέκα μωρά γεννιέται πρόωρα και είναι μεγάλο το ποσοστό, θα πρέπει οι γονείς να είναι ενημερωμένοι και αν γνωρίζει τι σημαίνει προωρότητα, ίσως είναι καλύτερα. Εγώ δεν είχα καμία ένδειξη ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο. Οι πρόωρες μανούλες είναι διαφορετικές μαμάδες και τα πρόωρα παιδιά είναι πολεμιστές» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του OPEN.