Μυρτώ Αλικάκη: «Xωρίς δεύτερη σκέψη πρέπει να τιμωρηθούν Λιγνάδης και Φιλιππίδης»

Μυρτώ Αλικάκη

Κατηγορηματική η Μυρτώ Αλικάκη για τους προφυλακισμένους συναδέλφους της!

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μυρτώ Αλικάκη στην Κατερίνα Καραβάτου και την κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» στο MEGA. Μέσα σε όλα η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και τους προφυλακισμένους συναδέλφους της, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μυρτώ Αλικάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα υπάρχει κάποιος κόσμος, παραδοσιακά από το παρελθόν, που πιστεύει ότι οι ηθοποιοί είναι θεατρίνοι, εξώλης και προώλης. Μου είναι εντελώς αδιάφορο αυτό το κοινό, δεν με αφορά καθόλου και δεν θα συνεννοηθώ μαζί του. Νομίζω ότι πάρα πολύς κόσμος έχει σταθεί στο θάρρος που βρήκαν οι άνθρωποι στο #metoo να μιλήσουν και να εκτεθούν».

«Για διάφορους λόγους δεν παρακολουθώ γενικά πολύ την επικαιρότητα. Καταρχάς για να προστατευτώ από την κακή ενέργεια. Φυσικά και θα μάθω τι θα συμβεί στις δίκες του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά όχι, δεν μπορώ να πω ότι είμαι από πάνω και περιμένω γιατί όσο κι αν πιστεύω χωρίς καμία δεύτερη σκέψη πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρηθούν για όλα όσα έχουν πράξει στην περίπτωση που τα έχουν πράξει, δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που ευχαριστιέται ούτε με τα δικαστικά θέματα ούτε με τον πόνο των ανθρώπων ούτε των θυμάτων αλλά ούτε και των θυτών» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.