Μυρτώ Αλικάκη – Πέτρος Λαγούτης: «Νιώθω ότι υπάρχουν πράγματα που πονάνε και πάντα θα πονάνε…»

Μυρτώ Αλικάκη

«Ένας χωρισμός είναι ένας θάνατος»...

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης μίλησαν στην «Ελένη» και τον Θάνο Βάγιο για τη σχέση τους, τη διαχείριση του χωρισμού τους και τους δύο έφηβους γιους τους.

Πόσο εύκολο είναι ένα πρώην ζευγάρι να καταφέρει να έχει μια καλή σχέση; «Μας συνδέουν τα παιδιά που είναι μια κοινή προτεραιότητα, σε συνδέει το γιατί αγάπησες έναν άνθρωπο, πράγμα το οποίο δεν αλλάζει, προσπαθείς να αποσυνδεθείς από κάποια πράγματα που μπορεί να σε πληγώνουν. Το ζητούμενο είναι να συγχωρέσεις και τον άλλον και τον εαυτό σου. Να παραδεχτείς και τα δικά σου λάθη. Με άλλα λόγια να κάνεις λίγο στην άκρη τον εγωισμό σου και να πεις ότι μαζί δεν τα καταφέραμε για έναν, δυο, τρεις λόγους, αλλά καταφέραμε και πάρα πολλά», αναφέρει η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης αναφέρει: «Αν θες να προχωράς πρέπει μέσα σου αυτά που συμβαίνουν να είναι θετικά, να είναι όμορφα».

Οι δυο τους αναφέρθηκαν ακόμα και σε χαρακτηριστικά τους που παραμένουν μέσα στα χρόνια: «Ο Πέτρος είναι άνθρωπος τρυφερός, πιστός σε ό,τι αποφασίζει, έχει χιούμορ, καμιά φορά είναι πολύ ιδεαλιστής, πολύ ρομαντικός.

«Η Μυρτώ είναι ένας άνθρωπος που έχει φοβερή ενέργεια μέσα της, είναι ακούραστη. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω αν το έχει βελτιώσει αυτό, είναι «στρείδι», ούτε με λεμόνι δεν ανοίγει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να σου ανοιχτεί, έχει μια ικανότητα να ξεγλιστράει.»

Όσο για το αν υπάρχουν κατάλοιπα του παρελθόντος τους, η Μυρτώ Αλικάκη ανέφερε: «Νιώθω ότι υπάρχουν πράγματα που πονάνε και πάντα θα πονάνε. Ένας χωρισμός είναι ένας θάνατος. Αλλά το δέχεσαι και προχωράς. Οι απώλειες υπάρχουν. Με τα τραύματα μας πορευόμαστε και ζούμε.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!