Μυρτώ Αλικάκη: «Μετά την «Αναστασία» πιέστηκα πολύ για ένα χρόνο και…»

Μυρτώ Αλικάκη

«Δεν ήταν εύκολο. Ήμουν πολύ μικρή. 21 ετών.»

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Ταμάμ, την ερχόμενη Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε στο ΣΟΥΚΟΥ. Με αφορμή το φανατικό κοινό του Ταμάμ που κατάφερε να κερδίσει την προβολή των επεισοδίων που θα δούμε, η κουβέντα ήρθε και στην πρώτη της τηλεοπτική επιτυχία της ηθοποιού στο σίριαλ «Αναστασία». Πώς διαχειρίστηκε την αναγνωρισιμότητα που τότε όχι μόνο ήταν ξαφνική, αλλά και πολύ μεγάλη…

[dfp_ads id=236982]

«Δεν ήταν εύκολο. Ήμουν πολύ μικρή. 21 ετών. Προερχόμουν από έναν κόσμο αγάπης για το θέατρο από παιδί, με το Θέατρο Τέχνης. Εν πάση περιπτώσει με ό,τι κουβαλούσα στο κεφάλι μου. Δεν έχει σημασία. Αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα της σειράς και το αν η σειρά μου άρεσε ή όχι, έχει να κάνει με το ότι αυτή η ξαφνική αναγνωρισιμότητα για μια έφηβη η οποία περνούσε τα βράδια της στα Εξάρχεια ήταν λίγο… Δεν ένιωθα ποτέ ούτε mainstream, ούτε κυριλέ, ούτε τίποτα από αυτά.

Στην πραγματικότητα το δύσκολο ήταν για μένα να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα και το άλλο, ποιο είναι το επόμενο βήμα γιατί αν αφεθώ σε αυτό που έχει συμβεί, θα γίνω κάτι που δεν ονειρεύτηκα να γίνω. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πιέστηκα πάρα πολύ για ένα χρόνο. Λίγο λιγότερο για έναν δεύτερο, τρίτο και μπορώ να πω για να είμαι πολύ ειλικρινής ότι μόνο αφότου γέννησα τα παιδιά μου, δηλαδή 8 -9 χρόνια αργότερα στρώσανε όλα μέσα μου. Τα παιδιά ιεραρχούν με έναν απίστευτο τρόπο τα πράγματα» εξομολογήθηκε η Μυρτώ Αλικάκη.