Μυρτώ Αλικάκη: «Με τον Πέτρο Λαγούτη έχουμε περάσει από συμπληγάδες»

Μυρτώ Αλικάκη

"Τους έχουμε ζητήσει συγγνώμη για τα παιδιά μας και τους έχουμε πει ότι τα λάθη είναι για τους ανθρώπους κι ότι μπορείς να αλλάξεις ρώτα αν θέλεις." ανέφερε η Μυρτώ Αλικάκη.

Η Μυρτώ Αλικάκη ήταν καλεσμένη στο Dot. και μίλησε για το χωρισμό της με τον Πέτρο Λαγούτη και τις άψογες σχέσεις που διατηρούν

«Χρειάστηκε πολύς χρόνος κι απομάκρυνση από την εστία μόλυνσης από την πληγή. Να πάρεις μια απόσταση και να βελτιώνεσαι. Όταν θα κοιτάξεις τον άλλον να του πεις συγγνώμη για αυτό. Δεν είμαι υπέρμαχος της ανεμελιάς. Αν κάποιος τη ψάχνει, δεν θα βρει την ευτυχία.

Είναι κοινό μας στοιχείο η αθωότητα γιατί είμαστε ευθείς και τίμιοι αλλά έχουμε ο καθένας τα σκοτάδια του. Το πιο κοινό μας στοιχείο είναι ότι έχουμε περάσει από συμπληγάδες κι ο καθένας μόνος του και μαζί. Έχουμε καταφέρει να μεταλαμπαδεύσει πράγματα στα παιδιά μας από κοινού που τα θεωρώ θεμελιώδη. Τους έχουμε ζητήσει συγγνώμη για τα παιδιά μας και τους έχουμε πει ότι τα λάθη είναι για τους ανθρώπους κι ότι μπορείς να αλλάξεις ρώτα αν θέλεις.» ανέφερε η Μυρτώ Αλικάκη.