Μυρτώ Αλικάκη: «Ήταν ένα σοκ, όταν προβλήθηκε αυτή η σειρά έχασα μέσα σε μια νύχτα την ιδιωτικότητά μου»

Μυρτώ Αλικάκη

"Στην διάρκεια των γυρισμάτων δεν είχα καμια επαφή τι impact μπορούσε να έχει η σειρά στον κόσμο" σημείωσε η Μυρτώ Αλικάκη.

Την Μυρτώ Αλικάκη φιλοξένησε ο Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark. Η ηθοποιός έκανε αναδρομή στην περίοδο που πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά «Αναστασία» και πόσο άλλαξε η ζωή της.

«Ήταν ένα σοκ γιατί εκείνα τα χρόνια όταν ξεκινούσε να προβάλλεται μια σειρά, τα γυρίσματα είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί. Στην διάρκεια των γυρισμάτων δεν είχα καμια επαφή τι impact μπορούσε να έχει η σειρά στον κόσμο. Δουλεύαμε σε ένα υπέροχο, προστατευμένο περιβάλλον. Όταν προβλήθηκε αυτή σειρά, έχασα μέσα σε μια νύχτα την ιδιωτικότητά μου» είπε η Μυρτώ Αλικάκη.

«Ήταν πολύ παράξενο να σε αναγνωρίζουν όλοι στον δρόμο, να ασχολούνται μαζί σου και να σε φωνάζουν Αναστασία. Και με αυτό το χαρακτηριστικό σεξουαλικό που είχε αυτός ο ρόλος, εγώ στα 21 μου δεν ήξερα που πάω. Ήρθε και μου φορέθηκε ένα πράγμα και χρειάστηκε διαχείριση. Με έκανε να νιώσω πολύ δυνατή στο πως το διαχειρίστηκα κι ισορρόπησα και δεν έχασα τον στόχο μου» σημείωσε η Μυρτώ Αλικάκη.