Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Έκανα πάρα πολλά λάθη κι εγώ από την πλευρά μου»

Μυρτώ Αλικάκη

"Τη στιγμή που έκανε την πιο σοβαρή του προσπάθεια δεν ήμασταν μαζί".

Η Μυρτώ Αλικάκη κάθισε στον καναπέ του Happy Day στο ξεκίνημα της εβδομάδας και συζήτησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για όλα. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, η παρουσιάστρια ρώτησε την ηθοποιό σχετικά με τη δημοσιοποίηση που είχε κάνει ο Πέτρος Λαγούτης σχετικά με τον εθισμό του στον τζόγο.

«Σαφέστατα ήταν μια προσωπική του απόφαση, δικό του ήταν αυτό το θέμα. Είμαι απολύτως σύμφωνη να βγαίνουν αυτά τα θέματα στο φως, θεωρώ ότι τότε θωρακίζεσαι πολύ περισσότερο απέναντι σε αυτά και δεσμεύεσαι κιόλας. Το θεωρώ πολύ σημαντικό και ως παράδειγμα για άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν εθισμούς και ακόμη και για τα παιδιά, γιατί είναι πολύ ωραίο ο γονιός σου να έχει τη δύναμη και τα κότσια και να πολεμήσει κάτι και να βγει να το πει, το θεωρώ πολύ ωραίο πράγμα», εξομολογήθηκε η Μυρτώ Αλικάκη και πρόσθεσε:

«Τη στιγμή που έκανε την πιο σοβαρή του προσπάθεια δεν ήμασταν μαζί. Ήμασταν μαζί ως άνθρωποι που αγαπιούνται και σέβονται ο ένας τον άλλον».

«Στα δύσκολα εσύ πώς ήσουν εκεί δυνατή; Υπήρξαν στιγμές που απογοητεύτηκες, που έχασες το κουράγιο σου…», ήταν η ερώτηση που έθεσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Μυρτώ Αλικάκη απάντησε ως εξής:

«Οι περισσότερες ήταν αυτές οι στιγμές που περιγράφεις τώρα και όχι στιγμές που ήμουν δυνατή. Έκανα πάρα πολλά λάθη κι εγώ από την πλευρά μου. Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, είμαστε υγιείς και είναι όλα καλά».