Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Αισθάνθηκα ότι αυτή ήταν η αρχή της θεραπείας του»

Μυρτώ Αλικάκη

"Σίγουρα ήταν η στιγμή εκείνη που μπόρεσα ξανά να τον στηρίξω" εξομολογείται η Μυρτώ Αλικάκη.

Με αφορμή τα θεατρικά της νέα, η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής «I love Σου Κου» την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια μίλησε για την επόμενη μέρα του διαζυγίου με τον Πέτρο Λαγούτη και την ευρύτερη στήριξη στην απόφαση εκείνου να μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό στον τζόγο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μυρτώ Αλικάκη εκμυστηρεύτηκε πως «καταρχάς δεν μπορούσα πάντα να τον στηρίξω (σ.σ. μετά τον χωρισμό μας). Δεν είμαι κάποια αγία. Κατά περιόδους δεν μπορούσα καθόλου να τον στηρίξω. Σίγουρα από τη στιγμή που αποφάσισε να πει το οτιδήποτε, γιατί τότε το είπε και εκείνος στα παιδιά γιατί εγώ δεν τους είχα πει τίποτα μέχρι τότε καθώς θεωρούσα ότι είναι μια δική του δουλειά το να το κάνει, αισθάνθηκα ότι αυτή ήταν η αρχή της θεραπείας του. Και σίγουρα ήταν η στιγμή εκείνη που μπόρεσα ξανά να τον στηρίξω».

«Σίγουρα, επίσης, το γεγονός ότι θεραπεύτηκε έχει βοηθήσει πολύ. Δηλαδή πέρα από την δική μου προσπάθεια, είναι η δική του προσπάθεια και απέναντι στον εαυτό του και απέναντι σε ότι από κοινού δημιουργήσαμε και θέλουμε να προφυλάξουμε.

«Είναι ωραίο πάντως που αγαπιέστε, είστε πολύ κοντά, δεν ξέρω αν φτάνετε και σε επίπεδα να μιλάτε ο ένας για τις σχέσεις του άλλου. Φτάσατε και σε αυτό το επίπεδο;» ρώτησε, τότε, η Μπέττυ Μαγγίρα με την Μυρτώ Αλικάκη να απαντά πως «Ναι, αν και δεν λέω ότι είναι το πρώτο πράγμα που θα συζητήσουμε. Όμως, ναι, όπως είναι και οι σχέσεις οικογένειας. Είναι δηλαδή αυτό που έχεις με την οικογένεια σου. Καμιά φορά μπορεί να μη χρειάζεται να πεις όλα όσα θα πεις με την κολλητή σου αλλά ξέρεις ότι ο άλλος ενδιαφέρεται και καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που του λες».