Μυρτώ Αλικάκη: «Έντονος άνθρωπος ο Πέτρος Φιλιππίδης, έχανε εύκολα την ψυχραιμία του»

Μυρτώ Αλικάκη

" Μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσε να μιλήσει άσχημα αλλά κάποια πράγματα δεν μπορείς εύκολα να τα φανταστείς" τόνισε η Μυρτώ Αλικάκη.

Στο After Dark βρέθηκε καλεσμένη η Μυρτώ Αλικάκη όπου και μίλησε για την συνεργασία που είχε θεατρικά με τον προφυλακισμένο συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη. Η εκπομπή θα μεταδοθεί το βράδυ της Παρασκευής, όμως, το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε από το πρωινό της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, η Μυρτώ Αλικάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάποια πράγματα τα ξέρεις, αλλά δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα. Επίσης, υπάρχουν πράγματα τα οποία βγήκαν στη φόρα και δεν μπορούσαμε να τα φανταστούμε. Είναι τελείως άλλο πράγμα μια γενικώς επιθετική συμπεριφορά ή ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζεις ότι έχει μια ροπή προς κάτι και τελείως άλλο αυτά που ακούστηκαν και μέλλει να αποδειχθούν».

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε δουλέψει μαζί ένα καλοκαίρι και έναν χειμώνα. Ήταν ένας έντονος άνθρωπος. Εγώ προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα μαζί του αλλά ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος μπορούσε να χάσει την ψυχραιμία του. Μπορούσα να φανταστώ ότι μπορούσε να μιλήσει άσχημα αλλά κάποια πράγματα δεν μπορείς εύκολα να τα φανταστείς» συμπλήρωσε η ηθοποιός για το προφίλ του Πέτρου Φιλιππίδη.