Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω ακούσει ότι κάνω χρήση ναρκωτικών, επειδή είμαι πολύ αδύνατη»

Μυρτώ Αλικάκη

«Έχω ακούσει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», λέει η Μυρτώ Αλικάκη.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά έδωσε συνέντευξη η Μυρτώ Αλικάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με τα παιδιά της, την απόφαση να μείνει με τη μητέρα της τα τελευταία χρόνια, ενώ αποκάλυψε και τι έχει ακούσει, σχετικά με το σώμα της και την εικόνα της.

«Δεν έχω την παραμικρή συνείδηση για το αν ήμουν σέξι στον ρόλο της Αναστασίας, ήμουν πολύ μικρή και αυθόρμητη. Έχω κάνει λάθος κινήσεις, υπήρξαν στιγμές που έβαλα σε προτεραιότητα τις προσωπικές μου ανάγκες, έναντι της καριέρας μου», είπε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη.

Η Μυρτώ Αλικάκη είπε στη συνέχεια: «Έχω ακούσει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Έχω ακούσει ότι κάνω χρήση ναρκωτικών επειδή είμαι πολύ αδύνατη, έχω ακούσει ότι πάσχω από νευρική ανορεξία. Νιώθω πως ο χρόνος έχει περάσει και τον βλέπω πάνω μου, απλώς αισθάνομαι  ότι περνάει όμορφα».

Για τους γιους της, η Μυρτώ Αλικάκη ανέφερε: «Η σχέση με τους γιους μου έχει εξελιχθεί πολύ όμορφα. Τους εκτιμώ και με εκτιμούν. Η αγάπη μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Την αυτοκριτική μου την κάνω. Νομίζω ότι είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Το πρόσημο όμως, είναι θετικό».

Κλείνοντας, η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε πως μένει μαζί με τη μητέρα της: «Μένω με τη μητέρα μου στο ίδιο σπίτι εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτό καμιά φορά είναι παγίδα γιατί στην καθημερινότητα μπορεί να πιέζεσαι ή να ξεχνιέσαι».

Πηγή φωτό: NDP