Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν είχα ακούσει ποτέ για βιασμούς»

Μυρτώ Αλικάκη

"Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ποιος είναι, ποιο είναι το ήθος του και τι είδους ηθοποιός είναι", λέει η Μυρτώ Αλικάκη.

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα μίλησε το πρωί του Σαββάτου η Μυρτώ Αλικάκη. Η ηθοποιός τοποθετήθηκε για το θέμα των ημερών και μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής:

«Αυτές τις μέρες συνέβη κάτι μεγαλειώδες και αυτοί οι άνθρωποι που πήραν το θάρρος να μιλήσουν, θα πρέπει να ξέρουν ότι είμαστε μαζί τους.

Δεν είχα ακούσει ποτέ για βιασμούς, δεν ήξερα κάτι τέτοιο. Είχα ακούσει φήμες για όλους όσοι έχουν βγει τα ονόματά τους αυτές τις μέρες, ότι είχαν πιεστικές συμπεριφορές απέναντι σε γυναίκες ή άντρες, αλλά δεν είχα γνώση για εγκληματικές ενέργειες. Για βιασμούς δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα στη ζωή μου.

Όταν ένας άνθρωπος είναι επώνυμος ακούγονται συχνά φήμες που σε κάποιες περιπτώσεις είναι ψευδείς. Εγώ έχω ακούσει για το άτομό μου πράγματα, όταν κάποια στιγμή αδυνάτισα με τον θάνατο του πατέρα μου, ότι κάνω χρήση ναρκωτικών. Όταν, λοιπόν, εγώ το έχω βιώσει αυτό στο πετσί μου, θα είμαι επιφυλακτική απέναντι στις φήμες για έναν άλλον άνθρωπο».

Για τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον χαρακτηρισμό «μέτριος ηθοποιός», η Μυρτώ Αλικάκη είπε: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια ποιος είναι, ποιο είναι το ήθος του και τι είδους ηθοποιός είναι. Δεν μπορούμε να κρίνουμε ο ένας τον άλλον για τέτοιου είδους πράγματα. Θεωρώ ότι εντάσσεται στο πλαίσιο της ασχήμιας που υπάρχει, στην προσπάθεια να διαβάλουμε κάποιους ανθρώπους, η οποία γίνεται και με άλλους τρόπους. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Όπως θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτική και η κ. Μενδώνη σε πάρα πολλά πράγματα -και η λέξη προσεκτική είναι το λιγότερο που έχω να πω-, με τον ίδιο τρόπο κι εμείς στο ΣΕΗ που πραγματικά έχει κάνει μια τρομακτική προσπάθεια αυτόν τον καιρό και εμείς θα πρέπει να προσέχουμε. Κι εμείς κάνουμε ασχήμιες και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».