Μύρωνας Στρατής: «Πλέον τη ζωή μου ορίζουν τα θέλω του παιδιού και το απολαμβάνω»

Μύρωνας Στρατής

«Εάν ένα ζευγάρι έχει φτάσει σε τέλμα μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα», λέει ο Μύρωνας Στρατής.

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη ο Μύρωνας Στρατής. Ο τραγουδιστής μίλησε για τον 3χρονο γιο του και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του η πατρότητα, αλλά και την ανάγκη του να εξελίσσεται με το πέρασμα των χρόνων.

«Πλέον τη ζωή μου ορίζουν τα θέλω του παιδιού και το απολαμβάνω. Η ζωή δεν είναι ρομαντική κομεντί, υπάρχουν στιγμές που κουράζεσαι. Προσπαθώ να δίνω ερεθίσματα στον μικρό και να έχει γεμάτη ζωή. Μου είχε κάποτε η Λύδια Παπαϊωάννου ότι “το παιδί δεν θα το σκεφτείς πολύ, εάν είσαι σε μια ωραία σχέση κάνε το”. Εάν ένα ζευγάρι έχει φτάσει σε τέλμα μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα. Το σωστό είναι η γυναίκα να μην είναι μόνο μαμά να είναι σύντροφος, ένας άνθρωπος που θες να περνάς χρόνο μαζί του. Οι σχέσεις είναι δύσκολες αλλά θέλουν δουλειά, πρέπει να μην ξεχνάς ποιοι ήσασταν και που ξεκινήσατε», είπε αρχικά ο Μύρωνας Στρατής.

Ο Μύρωνας Στρατής είπε στη συνέχεια: «Σε τραβάνε οι φίλοι σου αλλά και οι σχέσεις σου. Όταν βγαίνεις από μια ερωτική σχέση είσαι μια έκδοση καλύτερη. Τον γιο μου που τώρα γίνεται 3 ετών θα προσπαθήσω να τον κάνω ελεύθερο πνεύμα. Είναι ωραίο να είσαι ελεύθερος. Στον γιο μου θα πω ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις από τη στιγμή που δεν παρανομείς και το κάνεις με αξιοπρέπεια».