Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Παπαδόπουλος οι μεγάλοι νικητές του J2US!

Απολαύστε όλα τα τραγούδια του τελικού!
Με τρία τραγούδια διαγωνίστηκαν οι φιναλιστ του show Μυριέλλα Κουρεντή – Γιώργος Παπαδόπουλος και Μάρκος Σεφερλής – Στέλλα Καλλή. Δυο δικής τους επιλογής, εκ των οποίων το ένα σόλο και ένα που επέλεξαν οι κριτές. Μετά την εμφάνιση όλων των διαγωνιζόμενων με πλήθος καλοκαιρινών τραγουδιών η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε νικητές του J2US την Μυριέλλα Κουρεντή και το Γιώργο Παπαδόπουλο.
 

//www.youtube.com/embed/VsYAZUTIeXg

Δείτε όλα όσα έγιναν στον τελικό του show…

00:25  Η Ζέτα Μακρυπούλια παίρνει την κάρτα με τα αποτελέσματα στα χέρια της, αλλά πριν ανακοινώσει το νικητή λέει τις δικές της εντυπώσεις για τους φιναλίστ.


23:50
Όλοι οι διαγωνιζόμενοι του J2US ανεβαίνουν στη σκηνή του show για να μας γεμίσουν νότες καλοκαιριού τόσο με τα τραγούδια όσο και με την εμφάνιση τους κάνοντας ένα μικρό πάτυ λίγο πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή. Summertime, In the Summertime, Δεν κάνει κρύο, Πηδάω τα κήματα, Το καλοκαίρι μου, Summer in the city, Καλοκαιρινές διακοπές, Ροζ μπικίνι, Αυτό το καλοκαίρι, Summer wine, Πιο ψηλά, Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια, Τόσα καλοκαίρια, Φεγγάρι μου χλωμό, Έλα, Ικαριώτικο, Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία, Πάνω απ’τα σύννεφα.
//www.youtube.com/embed/Dg9xhdjgtuA 
//www.youtube.com/embed/UvL3hhtiXvk


//www.youtube.com/embed/zW6TiBPAhQg

Η τελική βαθμολογία των διαγωνιζομένων μετά τις τρεις εμφανίσεις τους…

23:22 Μετά τα βίντεο –  αφιερώματα στα δύο ζευγάρια του τελικού για την πορεία τους στο show, ο Γιώργος Θεοφάνους πήρε τη θέση του στο πιάνο και ο Μάρκος Σεφερλής με τη Στέλλα Καλλή και η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Παπαδόπουλο ερμηνεύουν το «Σ’ αγαπώ» όλοι μαζί! Και τα δύο ζευγάρια παίρνουν 30 βαθμούς από τους κριτές που συγκινούνται από τις ερμηνείες τους.

//www.youtube.com/embed/62uTokY0eOQ


22:48
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αφήνει τα backstage και κάνει τη δική του εμφάνιση στο stage τραγουδώντας «Ας τη να λέει»! Η Ράνια Κωστάκη και η Τέτα Καμπουρέλη εμφανίζονται τραγουδώντας «Sex Bomb» και «Ρίκοκο» αντίστοιχα, ενώ κλείνουν όλοι μαζί με το «Do you love me».

//www.youtube.com/embed/w9SlGmZdCdQ


22:29
Η Μυριέλλα Κουρεντή διαλέγει ξένο τραγούδι για το σόλο της… «Let it go» και συγκινεί τον δάσκαλο της Γιώργο Παπαδόπουλο αλλά και τους κριτές που της δίνουν τρία δεκάρια!

//www.youtube.com/embed/G5fnlBBS2-A


22:17
Ο Μάρκος Σεφερλής τραγουδά «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» σόλο θέλοντας να κάνει περήφανη τη δασκάλα του Στέλλα Καλλή. Κάνοντας το δικό του σόου τραγουδάει στη Ρούλα Κορομηλά προσφέροντάς της λουλούδια και βγάζοντας φωτογραφίες, ενώ κατεβαίνει στο προς το κοινό ξεσηκώνοντάς το. Εκεί βρίσκεται και ο φίλος του Λευτέρης Πανταζής! Συγκεντρώνει 29 βαθμούς με δύο δεκάρια από Ρούλα Κορομηλά και Γιώργος Θεοφάνους. 
//www.youtube.com/embed/6R5kc75blEM


21:53
Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Παπαδόπουλος επιλέγουν το τραγούδι «The time of my life από την ταινία Dirty Dancing σαν ανάμνηση της πορείας τους στο show. Συγκεντρώνουν 28 βαθμούς αποσπώντας ένα 10αρι από τον Γιώργο Θεοφάνους.


//www.youtube.com/embed/Q8FPjfzy8ZU

21:40 Ο Μάρκος Σεφερλής και η Στέλλα Καλλή ζεκινούν το διαγωνιστικό μέρος του show με το τραγούδι «Τι ήμουν για σένα» κάνοντας τον απολογισμό τους και συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς.

//www.youtube.com/embed/ClAK27FNFtM 

21:23  Η Ζέτα Μακρυπούλια μας καλωσορίζει στον τελικό του show. «Σήμερα θα ξεκινήσουμε σχεδόν όπως αρχίσαμε» είπε η Ζέτα και υποδέχτηκε τα ζευγάρια και τον Γιώργο Παπαδημητράκη χωρίς τη Θεοφανία Παπαθωμά.

Επιμέλεια: Λία Παππά

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το J2US