Μυριέλλα Κουρεντή: «Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να γράφουν διάφορα για την καταγωγή μου»

Μυριέλλα Κουρεντή

«Αν ήμουν από την Αλβανία θα ήμουν πολύ περήφανη για την καταγωγή μου. Είμαι από την Ελλάδα όμως», λέει η Μυριέλλα Κουρεντή.

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Σοφία Μανουσακίδου έδωσε συνέντευξη η Μυριέλλα Κουρεντή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Survivor, αλλά και τα δημοσιεύματα που την εξόργισαν.

«Αισθάνθηκα αδικημένη μέσα στο παιχνίδι γιατί δεν προκάλεσα κακό σε κάποιον και χρησιμοποιήθηκα. Πολλοί βγήκαν και μίλησαν για να με προστατεύσουν γιατί αντιλαμβάνονταν ότι δεν μπορούσε να βγει ο χαρακτήρας μου μέσα σε τρεισήμισι ώρες επεισοδίου.

Ακούστηκαν πολλά πράγματα που δεν ίσχυαν, όπως ότι είχα σχέση έξω και την κεράτωνα. Ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη. Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί. Ήταν απαράδεκτο», είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε επίσης: «Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να γράφουν διάφορα για την καταγωγή μου. Αν ήμουν από την Αλβανία θα ήμουν πολύ περήφανη για την καταγωγή μου. Είμαι από την Ελλάδα όμως».