Μυριέλλα Κουρεντή: Η συμπεριφορά της στο Survivor και ο Γιώργος Κατσαούνης

Μυριέλλα Κουρεντή

"Στην πορεία ξενέρωσα με τον Γιώργο γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου", λέει η Μυριέλλα Κουρεντή.

Η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε στο Love It το μεσημέρι της Παρασκευής και φυσικά μίλησε για το Survivor και τη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη. Ήταν αληθινά τα συναισθήματά της; Γιατί χάλασε η σχέση τους; Τι είχε γίνει με το περιβόητο φιλί;

«Όταν μπήκε ο Άρης στο παιχνίδι μου είπε πως έξω έχει γίνει ντόρος με τον Κατσαούνη. Δεν πίστευε ότι τον γουστάρω. Εγώ του έλεγα πως όντως νιώθω πράγματα. Αν νιώσω ότι ο άλλος που έχω απέναντί μου είναι αυθεντικός, δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν μου αρέσει η προφορά του. Στην πορεία ξενέρωσα με τον Γιώργο γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν έτσι ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου.

Το φιλί που είδατε ήταν αυθόρμητο και δεν είχε τη βαρύτητα που φάνηκε. Όταν ήμασταν στην πισίνα με τον Γιώργο, δεν γνωρίζαμε ότι είναι εκεί οι κάμερες. Ήμουν έτοιμη να πάρω θέση και να πω ότι αυτό που έγινε ήταν αληθινό και ένιωθα πράγματα για αυτό τον άνθρωπο.

Ο Γιώργος ήρθε σαν ιππότης σε ένα περιβάλλον που εγώ ένιωθα πάρα πολύ εχθρικά και πολύ άσχημα και ένιωσα ότι με προστατεύει και είναι και πιο σημαντικό να είναι ένας άνθρωπος από την άλλη ομάδα», ανέφερε η Μυριέλλα Κουρεντή.