Μύριαμ Γεροκώστα: «Έχασα το μωρό τρεις μέρες πριν μάθω το φύλο του»

Μύριαμ Γεροκώστα

Καθηλώνει η Μύριαμ Γεροκώστα με την εξομολόγηση της...

Το μοντέλο Μύριαμ Γεροκώστα παραχώρησε συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση και την κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα». Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε από καρδιάς στην παύση της εγκυμοσύνης της ενώ αποκάλυψε και την πιο δύσκολη της στιγμή στον χώρο του μόντελινγκ.

Πιο συγκεκριμένα, η Μύριαμ Γεροκώτσα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το θέμα της οικογένειας με τσιγκλάει γιατί με την μεγάλη μου σχέση χάσαμε ένα μωρό και πραγματικά είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια. Έχασα ένα μωρό, το λέω και με πιάνει ταχυπαλμία. Το πιο δύσκολο είναι όταν ακούσεις την καρδούλα ενός μωρού, νιώσεις πως έχεις ένα μωρό μέσα σου και ξαφνικά μια μέρα χαθεί… Το έζησα πολύ άσχημα».

«Εκείνο το διάστημα ο πρώην σύντροφος μου με στήριξε πάρα πολύ και είχα την οικογένεια μου δίπλα μου. Είχα και τις φίλες μου δίπλα μου και ήταν μια περίοδος που έπρεπε να πατήσω στα πόδια μου. Μου στοίχισε πάρα πολύ και έκανα πάρα πολύ καιρό να το αποβάλλω και να πω ότι η ζωή προχωράει. Ήμουν τριών μηνών παρά τρεις μέρες. Δηλαδή σε τρεις μέρες θα μάθαινα το φύλο».

«Πριν λίγα χρόνια είχα μια άσχημη εμπειρία στον χώρο της μόδας. Ήμουν καλεσμένη για να ανοίξω ένα μεγάλο fashion show στην Αθήνα, σε μεγάλο ξενοδοχείο, όμως εκείνος που το διοργάνωνε μόλις τελείωσε το σόου ήρθε και μου είπε «το ξενοδοχείο είναι γεμάτο και αν δεν σε ενοχλώ να κοιμηθώ στο δωμάτιο σου, πάνω στον καναπέ». Εγώ αναρωτιόμουν τι μου έλεγε. Έπαθα λίγο σοκ αλλά ευτυχώς στρόφαρα γρήγορα γιατί εγώ έτσι κι αλλιώς θα έμενα κάποιες επιπλέον μέρες στην Αθήνα στο σπίτι της κολλητής μου. Λέω, μπορείς να πάρεις το δωμάτιο να φύγω από σήμερα. Επέμεινε και εγώ ήμουν κάπως γιατί ακούς τόσα πολλά. Δεν συνεργάστηκα ποτέ ξανά μαζί του» συμπλήρωσε, επίσης, η Μύριαμ Γεροκώστα τον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου.