My Style Rocks: Το πρότεινε η ίδια στους κριτές και αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες

My Style Rocks

Ποια παίκτρια αποχώρησε από το My Style Rocks;

Ακόμα ένα Gala του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Τετάρτης. Σε αυτό κλήθηκαν και πάλι οι διαγωνιζόμενες να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή με τις νέες ενδυματολογικές τους επιλογές.

Για μία άλλωστε έμελλε αυτή να είναι και η τελευταία εμφάνιση στην πασαρέλα του My Style Rocks. Έτσι, αφού οι παίκτριες του ριάλιτι μόδας ντύθηκαν νύφες για τις ανάγκες του Galaν έχοντας στο πλευρό τους ένα διαφορετικό συνοδό που συνδεόταν με το concept που παρουσίαζε η κάθε μία, ήρθε η ώρα των αποτελεσμάτων.

Νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Μορασία ενώ στον… πάτο του Gala στο My Style Rocks βρέθηκαν η Αμάντα, η Ιφιγένεια και η Ντένη. Οι υπόλοιπες παίκτριες του ριάλιτι μόδας επέλεξαν να «σώσουν» σε αυτή την φάση την Αμάντα αφήνοντας τις άλλες δυο στον τάκο της αποχώρησης.

Και η στιγμή η μεγάλη για την κριτική επιτροπή του σόου είχε φτάσει. Οι ψήφοι μοιράστηκαν από την Σοφία Χατζηπαντελή και τον Δημήτρη Σκουλό με αποτέλεσμα να πρέπει ο Στέλιος Κουδουνάρης να πάρει την μεγάλη απόφαση. Και εκείνος έδειξε την πόρτα της εξόδου από το My Style Rocks στην…Ιφιγένεια Λάγιου!

«Για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να σώζατε την Ντένη. Γιατί κάποιες φορές καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε κάπου και είναι προτιμότερο να το λέμε και να το καταλαβαίνουμε» ομολόγησε, λίγο νωρίτερα, η γοητευτική πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.