My Style Rocks: «Το πολύ – πολύ να της βάλω καμιά τρικλοποδιά, να της τραβήξω το μαλλί»

msr

"Για να δούμε τώρα τι σκέφτηκε ο εγκέφαλος της Χριστίνας και σου έβαλε 2", είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου, με τη Ντένη να απαντά χαριτολογώντας: "Ποιος εγκέφαλος;".

Την ιδιαίτερη σχέση… αγάπης που έχει με τη συμπαίκτριά της, Χριστίνα, περιέγραψε η Ντένη στο My Style Rocks της Πέμπτης 19/10. Κατά την είσοδό της στο πλατό, η Ντένη Κουβαράνου ανέφερε πως το concept της εμφάνισής της είναι «Συνάντηση με παλιές συμμαθήτριες» και περίμενε τη βαθμολογία των υπόλοιπων κοριτσιών.

Η παίκτρια φάνηκε να τα πηγαίνει θαυμάσια, αφού έλαβε μία σειρά από 3άρια και 2άρια από τις άλλες συμμετέχουσες του My Style Rocks.

«Για να δούμε τώρα τι σκέφτηκε ο εγκέφαλος της Χριστίνας και σου έβαλε 2», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου, με τη Ντένη να απαντά χαριτολογώντας: «Ποιος εγκέφαλος;».

Αφού η Χριστίνα της άσκησε την προσωπική της κριτική για τις στυλιστικές επιλογές, έκλεισε τον σχολιασμό της λέγοντας: «Εγώ σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να σε σχολιάσω», εντυπωσιάζοντας την Κατερίνα Καραβάτου με τον τόσο… πολιτισμό ανάμεσά τους.

«Της αρέσει να μου μιλάει και να κάνουμε κουβέντα και, επειδή από πίσω δεν της μιλάω, γι’ αυτό μου βάζει και χαμηλούς βαθμούς, για να έχουμε μία συζήτηση», είπε στη συνέχεια η Ντένη στο My Style Rocks.

«Γιατί να της μιλήσω; Δεν μου μιλάει ούτε αυτή. Δεν μιλάμε καθόλου στα παρασκήνια, τίποτα. Το πολύ-πολύ να της βάλω καμιά τρικλοποδιά να πέσει, να της τραβήξω λίγο το μαλλί. Τέτοια πράγματα», έκλεισε χαριτολογώντας η Ντένη στο My Style Rocks.