My Style Rocks – Την τελείωσε μονομιάς η Emilia Vodos: «Unfollow»

My Style Rocks

Κάθετη εμφανίστηκε η παίκτρια του My Style Rocks στην βαθμολογία της...

Ακόμα ένα Gala του My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου ήρθε στους τηλεοπτικούς μς δέκτες, το απόγευμα της Παρασκευής, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό το επεισόδιο, το βασικό θέμα ήταν… μια άψογη φωτογράφηση για τα social media με τις διαγωνιζόμενες να προσπαθούν να κερδίσουν τις θετικότερες των εντυπώσεων μέσα από τις ενδυματολογικές τους επιλογές.

Ο στόχος της φωτογράφησης ήταν να συγκεντρώσει τα περισσότερα likes και να αυξήσει τους followers στους λογαριασμούς των κοριτσιών του My Style Rocks. Και μπορεί ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης να αντίκρυσαν αξιόλογες προσπάθειες και να βαθμολόγησαν αναλόγως, αλλά ορισμένες προσπάθειες κάθε άλλο παρά ενθουσίασαν.

Μία εξ αυτών ήταν και η Κλαίρη Τόλη, την οποία και δεν δίστασε να κάνει με μιας unfollow η Emilia Vodos. «Unfollow! Unfollow! Τι να κάνω, πες μου… Είσαι γλυκιά, είσαι πολύ καλή αλλά δεν μου αρέσει το λουκ σου» σημείωσε χαρακτηριστικά ένα από τα μεγάλα φαβορί του My Style Rocks.

«Μ’ αρέσει αυτό το σετ αλλά δεν μπορώ, δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλες το πανωφόρι. Λίγο καλύτερα είναι αν βγουν οι ώμοι και φανεί το πρόσωπο σου» πρόσθεσε, ακόμα, η Emilia Vodos στην συμπαίκτρια της στο My Style Rocks το απόγευμα της Παρασκευής.