My Style Rocks: Τα… πήρε ο Αργυρόπουλος με την Τάνια! «Κάποιον πας να κοροϊδέψεις! Αποκλείεται εμάς»

My Style Rocks

«Και αυτό με προσβάλλει που λέτε! Δεν συμφωνώ μαζί σας! Δεν μπορώ να συμφωνήσω, συγγνώμη».

Το σημερινό κόνσεπτ της Τάνιας Κοφινιώτη στο My Style Rocks δεν άρεσε καθόλου στους τρεις κριτές, καθώς η νεαρή κοπέλα ουσιαστικά έμπλεξε δύο κόνσεπτ σε ένα. Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, μάλιστα, της τα είπε έξω από τα δόντια, κάτι που η παίκτρια δεν δέχθηκε.

«Δεν θα σε σώσω. Δεν έχω καταλάβει το στυλ σου. Εδώ και τρεις εβδομάδες ή πας ψάχνοντας να βρεις ένα στυλ για σένα ή πας ψάχνοντας να βρεις ένα στυλ για να μας το παρουσιάσεις εδώ. Σταμάτα να σετάρεις πράγματα…. Λες ένα κόνσεπτ και λες “κάπου θα τους πετύχω”. Τότε γιατί το λες; Από την αρχή το έχεις σκεφτεί για να μας πετύχεις κάπου. Έχει να κάνει με τα ρούχα που προτείνεις και το κόνσεπτ που προτείνεις και το τι θες να μας δείξεις εμάς εδώ.

Ή θα πεις εγώ ετοιμάζομαι για να βγω έξω ή θα πεις εγώ θα ετοιμάζομαι να πάω στις φίλες μου, όπως σου είπε και η Εύα ότι “πάω με φόρμες για να γελάσουμε και να παίξουμε”. Και τα δύο μαζί, κάποιον πας να κοροϊδέψεις. Αποκλείεται εμάς! Και τα δύο μαζί ή μπλέκεσαι ή πας να μας μπλέξεις», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

«Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Και αυτό με προσβάλλει που λέτε! Δεν συμφωνώ μαζί σας! Δεν μπορώ να συμφωνήσω, συγγνώμη», απάντησε η Τάνια Κοφινιώτη.

Δείτε τι έγινε στο πλατό του My Style Rocks…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το My Style Rocks!