My Style Rocks: Τα πήραν Σκουλός και Παπαγεωργίου – «Είσαι αυθάδης και αγενής»

My Style Rocks

"Προσβάλεις αυτή τη στιγμή πολύ άσχημα τον κ. Σκουλό" τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην παίκτρια του My Style Rocks!

Στο Gala του My Style Rocks με θέμα την disco ήρθε με φόρα η Σελένη Φωτιάδη στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, το απόγευμα της Πέμπτης. Η ενδυματολογική επιλογή της διαγωνιζόμενης, όμως, κάθε άλλο παρά εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή.

Έτσι, όταν ο Δημήτρης Σκουλός προχώρησε στην κριτική του, εκείνη δεν έκρυψε την έντονη αντίθεση της προκαλώντας τα αιχμηρά σχόλια των κριτών. «Θέλω να σου δείξω μια εικόνα και να μου πεις αν μοιάζει με αυτό το look που έχεις κάνει εσύ. Απλά αυτή είναι μια εικόνα των 80s».

Σ.Φ.: Έχει αναφορές, ναι. Εγώ έχω εικόνα από τους γονείς μου το 1983.

Δ.Σ.: Το καταλαβαίνω, απλά αυτό δεν είναι disco. Είναι 80s.

Σ.Φ.: Δεν καταλαβαίνετε καθόλου. Είναι φουλ disco, εδώ στην Ελλάδα οι γονείς μου γνωρίστηκαν το ’82 σε disco. Έχω δει εικόνες τους, είμαι πολύ σίγουρη για αυτό που έχω φέρει και τελείωσε. Αυτό

«Μάλλον οι γονείς σου ξέρουν καλύτερα τη μόδα από εμένα, για άλλη μια φορά, σε θεωρώ πια να πω και την αλήθεια λίγο αυθάδη. Αυτό που κάνεις είναι ’83 – ’84» τόνισε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Δημήτρης Σκουλός προς την διαγωνιζόμενη του My Style Rocks. «Έχεις γενικά κάποιες φορές μια επιθετική συμπεριφορά όταν λέμε κάτι που δεν σου αρέσει και δεν θέλεις να το ακούσεις. Για σένα έχει τελειώσει η συζήτηση και βάζεις έναν τοίχο ανάμεσα μας. Εμείς δεν έχουμε προσωπικά μαζί σας και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μαζί σας» τόνισε, με τη σειρά της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Προσβάλεις αυτή τη στιγμή πολύ άσχημα τον κ. Σκουλό, να ξέρεις! Γιατί δεν νομίζω ποτέ να σε έχει προσβάλλει κανένας μας» συμπλήρωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προς την παίκτρια του My Style Rocks.