My Style Rocks: Στα μαχαίρια Μικαέλα και Αρετή – Εκρηκτική ατμόσφαιρα στο πλατό

My Style Rocks

Όταν η Αρετή ανταπέδωσε στην Μικαέλα την ίδια βαθμολογία στο My Style Rocks, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά.

Μία κόντρα που σιγοκαίει και εκτονώνεται κατά περιόδους, υπάρχει το τελευταίο διάστημα στο My Style Rocks. Η Μικαέλα και η Αρετή φαίνεται ότι δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά κι αυτό αποτυπώνεται και στην βαθμολογία τους.

Η αρχή έγινε όταν η Μικαέλα έβαλε δύο στην Αρετή επειδή χρησιμοποίησε στυλ που η δεύτερη είχε «μαυρίσει» παλιότερα. Βέβαια αυτό δεν έμεινε έτσι από την Αρετή και στην περίπτωσή της η εκδίκηση δεν είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Για αυτό επέλεξε να της βάλει κι η ίδια δύο επισημαίνοντας ότι το στυλ και η προσωπικότητα πηγαίνουν μαζί και αγνοώντας τα σχόλια της Μικαέλας.

Η Μικαέλα ανέφερε εκνευρισμένη: «Ότι και να βάζω είναι σίγουρο ότι η Αρετή θα μου βάζει δύο. Δεν θέλω να με επηρεάσει η στάση τηςστη βαθμολογία μου γιατί κρίνουμε το στυλ. Σήμερα θα έβαζα παραπάνω βαθμό στην Αρετή αλλά με πείραξε πολύ που σχολίασε το μποτάκι που φορούσα πριν από δυο εβδομάδες. Είναι σαν να το έξανε επίτηδες και να λέει εγώ μπορώ να το βάζω δύο φορές συνεχόμενα. Δεν μου άρεσε.»

Η απάντηση της Αρετής ήταν φυσικά ειρωνική και περιορίστηκε στο μπλα μπλα βαριέμαι με την Μικαέλα να απαντά: «Τι είπες Αρετή; Αλήθεια; Έχω βαρεθεί την στάση πάρα πολύ κι αυτήν την ανωτερότητα ότι εγώ είμαι με ενοχλεί πάρα πολύ. Κι εγώ βαρέθηκα ότι είχα να πω το είπα και κατάλαβαν όλοι οι συμπαίκτες μου τι εννοώ.»