My Style Rocks: Στα μαχαίρα Αρετή και Τζένη – «Είσαι διπρόσωπη, δεν θέλω επαφές μαζί σου»

My Style Rocks

Η κόντρα Αρετής και Τζένης συνεχίζεται στο My Style Rocks.

Καζάνι που βράζει φαίνεται ότι είναι οι σχέσεις της Αρετής και της Τζένης στο My Style Rocks. Τα σχόλια της δεύτερης ότι η Αρετή έχει βοήθεια από στυλίστα, ενόχλησαν την Αρετή κι έτσι δεν έδωσε την ευκαιρία στην Τζένη να μιλήσουν για αυτό.

Φυσικά προσπάθησαν να λύσουν την κόντρα τους στον τηλεοπτικό αέρα όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης ρώτησε την Αρετή τι έχει να πει για όλα αυτά, με την ίδια να λέει ότι προσπαθεί πολύ και τα σχόλια την έχουν φοβερίσει μην έχοντας την δύναμη να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Η Τζένη τότε της απάντησε γελώντας: «Δεν σε φόβισα, δεν σε απείλησα, σου έκανα μια ερώτηση με μεγάλη λύπη στα μάτια μου. Να ξέρεις ότι ο χρόνος μου είναι πολύτιμος όταν τρέχω κι όταν σαν Τζένη σου έχω δώσει δύο ευκαιρίες και σου λέω θέλω να σου μιλήσω κι εσύ δεν μου δίνεις την ευκαιρία γιατί φοβάσαι να ακούσεις κάποια πράγματα… Έχω μάρτυρα, δεν σε φόβισα.»

Όταν η Αρετή της είπε ότι έχει μάρτυρα την κλίκα της, η Τζένη είπε σε έντονο ύφος: «Δεν μπορείς ακόμα και τώρα να δεχτείς την αλήθεια, είσαι ο χειρότερος εχθρός σου» ενώ η Αρετή την κάρφωσε: «Τελικά ποια προσωπικότητα είσαι γιατί μου βγάζεις πολύ διπρόσωπη. Είσαι αυτή που με κατηγορεί για βοήθεια ή αυτή που έρχεται πίσω και μου λέει ότι είσαι στυλάρα; Μπορώ να σε αντιμετωπίσω αλλά όταν ένας άνθρωπος με κατηγορεί κι αναιρεί όλη μου την προσπάθεια και πίσω μου λέει ότι είσαι στυλάρα, ε τότε σε θεωρώ διπρόσωπη. Πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ και δεν θέλω καμια σχέση μαζί σου. Ξέρω ότι εν βρασμώ δεν μιλάς και θα σου έδινα χρόνο όποτε μπορούσα.»