My Style Rocks: Σε απόγνωση η Κατερίνα Καραβάτου – «Πες μου τη ροή που θες να κάνω, εγώ θα πάω να κάτσω, δεν έχω λόγο»

My Style Rocks

"Κορίτσια, συγγνώμη που διακόπτω. Λίγο μόνο να ξέρω τι γίνεται... ούτε που με ακούνε", σχολίασε η παρουσιάστρια του παιχνιδιού.

Τη συζήτηση ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες του προσπάθησε μάταια να συντονίσει η Κατερίνα Καραβάτου στο σημερινό (29/11) επεισόδιο του My Style Rocks. Όταν η Διονυσία βρέθηκε ενώπιον των υπόλοιπων κοριτσιών για να ακούσει την κριτική και τη βαθμολογία τους, η κατάσταση «ξέφυγε», αφού οι διάλογοι μεταξύ των παικτριών έδιναν κι έπαιρναν.

«Πώς σου φαίνεται η βαθμολογία; Αν σε ξανακοιτάζω, θα πάει χάλια», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου στη Διονυσία, αντικρίζοντας τους άσσους και τα 2άρια από τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks.

Η Γεωργία πήρε μόνη της τον λόγο για να σχολιάσει τις στυλιστικές επιλογές της Διονυσίας, ξεκινώντας έναν εριστικό διάλογο με τη συμπαίκτριά της.

«Δεν έχω δώσει τον λόγο», αντέδρασε η Κατερίνα Καραβάτου, με τη Διονυσία να απαντά: «Σας παρακαλώ, δώστε της τον λόγο. Θέλω να μιλήσω με τη Γεωργία και μετά με τη Μορτασία».

«Θέλεις οπωσδήποτε να μιλήσεις με τη Γεωργία; Πες μου τη ροή που θες να κάνω», ανταπάντησε η οικοδέσποινα του My Style Rocks.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου είδε ότι οι διάλογοι μεταξύ των κοριτσιών γίνονταν χωρίς να τους συντονίζει η ίδια, ξέσπασε σε γέλια και σχολίασε: «Εγώ θα πάω να κάτσω, δεν έχω λόγο εδώ. Κορίτσια, συγγνώμη που διακόπτω. Λίγο μόνο να ξέρω τι γίνεται… ούτε που με ακούνε». Η κατάσταση στο πλατό του My Style Rocks επανήλθε και η παρουσιάστρια πήρε ξανά τον έλεγχο της συζήτησης.