My Style Rocks: Ποιους αναμένουν για τα δοκιμαστικά;

My Style Rocks

Ο χορός της ονοματολογίας καλά κρατεί στο My Style Rocks.

Δεν είναι μόνο το Survivor για το οποίο γίνονται πολλές κουβέντες και κυκλοφορούν φήμες αυτή την περίοδο, αλλά είναι και για το άλλο project της Acun Medya που ετοιμάζει για τον ΣΚΑΪ, το My Style Rocks. Και αν έχουν ακουστεί ονόματα για την κριτική επιτροπή και την παρουσίαση όλο το προηγούμενο διάστημα. Όσο συνεχίζεται, όμως, η τακτική να κρατηθεί σαν επτασφράγιστο μυστικό το ποιοι θα πάρουν μέρος, τόσο αυξάνονται οι διαρροές για τα πρόσωπα που συζητούν.

Έγινε το πρώτο κάστινγκ παικτών. Είναι ικανοποιημένοι από τις αιτήσεις συμμετοχής. Θα έχει και άντρες.

Η πρώτη διερευνητική συζήτηση με την Κατερίνα Καραβάτου για να αναλάβει την παρουσίαση φαίνεται πως έχει ήδη γίνει. Η οριστική συμφωνία και η υπογραφή δεν έχουν έρθει ακόμα, αλλά μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή η πιο δυνατή υποψηφιότητα.

Στο κομμάτι της κριτικής επιτροπής, αυτές τις μέρες φαίνεται πως θα κληθούν για δοκιμαστικό η Βίκυ Κουλιανού, η Έλενα Γαλύφα, ο Περικλής Τουτουντζής και παρά τη συνεχή διάψευση των ίδιων -μάλλον κάποιοι τους θέλουν πολύ εκεί στον ΣΚΑΪ και την Acun- μετά την αρχική διαρροή για τον Γιώργο Ντάβλα ακολούθησε αυτή του Χάρη Ντάβλα.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι ένα πρόσωπο που ακούγεται πολύ έντονα ότι θα βρίσκεται στο My Style Rocks έτσι ώστε να κρατήσει το project μια σύνδεση με τους προηγούμενους κύκλους του. Παρ’ όλα αυτά, δεν συμπεριλαμβάνεται στα πρόσωπα που θα περάσουν από δοκιμαστικό, με ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.

Επιθυμία του σταθμού είναι να κάνει guest στο επεισόδιο με το Gala κάθε Παρασκευή, o Λάκης Γαβαλάς. Κάποια πρακτικά προβλήματα, όμως, δυσκολεύουν την υλοποίηση αυτής της συνεργασίας.