My Style Rocks: Πλάνταξε η Ίριδα και δεν μπορούσε με τίποτα να βάλει… φρένο στα δάκρυα

My Style Rocks

"Δεν μπορώ να εκφραστώ, δεν μπορώ να μιλήσω" τόνισε, δειλά, η παίκτρια του My Style Rocks.

Μια ακόμα ενδυματολογική επιλογή παρουσίασε η Ίριδα Παπουτσή στο My Style Rocks με οικοδέσποινα την Κατερίνα Καραβάτου, το απόγευμα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Μάλιστα, τόσο τα σχόλια από τις υπόλοιπες παίκτριες όσο και από την κριτική επιτροπή «λύγισαν» τη νεαρή καλλονή.

Έτσι, η Ίριδα Παπουτσή δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση περισσότερο από μια φορά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Για την ακρίβεια, η νεαρή διαγωνιζόμενη ξεκίνησε να κλαίει πριν από την πρώτη βαθμολογία και μόλις την καλωσόρισε στο πλατό η παρουσιάστρια του My Style Rocks.

Κάτι που επαναλήφθηκε, ασφαλώς, μόλις η Ίριδα Παπουτσή αντίκρισε την βαθμολογία των υπόλοιπων κοριτσιών στο πλατό. «Δεν είναι κάτι! Αλλά ξεκίνησε λίγο έτσι και πάει… έτσι. Προσπαθώ να το σταματήσω. Δεν μπορώ να μιλήσω επειδή είμαι έτσι. Δεν μπορώ να εκφραστώ, δεν μπορώ να μιλήσω, υπάρχει μέσα μου μια άρνηση για να εκφραστώ. Αυτό» ομολόγησε, πνιγμένη στα δάκρυα, η παίκτρια του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Όταν πήρε, δε, τον λόγο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ξεκίνησε να κάνει την δική της κριτική, η Ίριδα Παπουτσή ξέσπασε και πάλι σε δάκρυα με αναφιλητά. «Έλα… Βγάλ’ το έλα, βγαλ’ το από μέσα σου» προέτρεψε το μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μόδας την νεαρή διαγωνιζόμενη.

«Ρεζίλι» αναφώνησε η Ίριδα Παπουτσή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να σπεύδει να εξηγεί πως «δεν είσαι ρεζίλι, είσαι μια χαρά! Είσαι πιεσμένη και αυτή είναι η πραγματικότητα».