My Style Rocks: Μπάχαλο το Gala στην αποχώρηση! Σε έξαλλη κατάσταση Μαγγίρα – Κουδουνάρης τα «έχωσαν» στις παίκτριες…

My Style Rocks

Ποια κοπέλα έσωσαν οι παίκτριες και ποια οι κριτές;

Άρωμα Αρχαία Ελλάδας αναδύθηκε από το πλατό του Gala του My style Rocks. Οι 11 κοπέλες εμφανίστηκαν ως αρχαίες θεότητες προσπαθώντας να κερδίσουν την υψηλότερη βαθμολογία.

Η Ιωάννα Τούνη αναστάτωσε τους πάντες με την guest εμφάνισή της και πήρε τη θέση του τέταρτου κριτή. Η Θεσσαλονικιά επέστρεψε στο stage και ανέβασε την θερμοκρασία με την εκρηκτική εμφάνισή της και το χορό της. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να μπει και στο κόνσεπτ της βραδιάς υποδυόμενη τη Γοργόνα του Μέγα Αλέξανδρου.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Mπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αξιολόγησαν τις εμφανίσεις: της Μέδουσας, της Περσεφόνης, της Δανάης, της Ήρας, της Αφροδίτης, της Αμαζόνας, της Κίρκης, της Αθηνάς, της Aρτέμιδος, της Ωραίας Ελένης και της Εστίας. Στο τραγουδιστικό μέρος της βραδιάς μία ακόμη εντυπωσιακή παρουσία η Shaya.

Μεγάλη νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Έφη Αναστασοπούλου και κέρδισε τις 2.500 ευρώ. Στη συνέχεια, ωστόσο, ήρθε η δύσκολη στιγμή της αποχώρησης. Τη χαμηλότερη βαθμολογία είχαν οι Ιουλία Ρούλα, η Τάμτα Μαστοράκη και η Χριστίνα Παπαδέλλη.

Οι παίκτριες έσωσαν την Τάμτα Μαστοράκη, με την δικαιολογία ότι η επιτροπή δεν πρόκειται να διώξει την Χριστίνα. Αυτό έκανε έξαλλους τους κριτές και ειδικά τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Μπέττυ Μαγγίρα, οι οποίοι ξέσπασαν και τα… έχωσαν στις παίκτριες για την απόφασή τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως σκέφτηκαν με στρατηγική.

Οι κριτές, τελικά, αποφάσισαν να φύγει η Ιουλία Ρούλα!

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το My Style Rocks!