My Style Rocks: «Λύγισε» η Σιμόν μιλώντας για την εμπειρία της στο ορφανοτροφείο

My Style Rocks

"Aντί να ασχολούμαστε με το πού θα πάμε για καφέ, μακάρι να βοηθούσαμε περισσότερο τους άλλους".

Μία φορτισμένη συναισθηματικά στιγμή είχε η Σιμόν στο My Style Rocks της Τρίτης (5/3). Η ελληνοβουλγαρικής καταγωγής παίκτρια «λύγισε» μιλώντας για την εμπειρία της από τα ορφανοτροφεία της Σόφιας, τα οποία επισκέπτεται συχνά προκειμένου να μοιραστεί στιγμές με τα παιδιά και να προσφέρει εθελοντική εργασία.

«Αυτό είναι πραγματικό γεγονός που θα πω. Είμαι στη Βουλγαρία, είμαι στη Σόφια, είναι Κυριακή και πάρα πολύ συχνά πηγαίνω σε ένα ορφανοτροφείο να κάνουμε δραστηριότητες με τα παιδιά. Όταν είχα χρόνο, το έκανα και τρεις φορές τον μήνα, όταν έμενα εκεί. Είναι πολύ ενδιαφέρον, περνάς όλη την ημέρα μαζί τους», περιγράφει η Σιμόν στην Κατερίνα Καραβάτου.

«Πηγαίνεις εκεί εθελοντικά, σε δέχονται και πάντα υπάρχει κάποιος που σε επιβλέπει, διότι είσαι ξένος. Υπάρχει ψυχολόγος, παιδιά σε διαφορετικές ηλικίες», συμπληρώνει η παίκτρια του My Style Rocks.

«Αρχικά κάνετε δραστηριότητες, ζωγραφίζετε, φτιάχνετε τα μαλλιά των κοριτσιών. Υπάρχει ένας σεβασμός, μία απόσταση από τα παιδιά αλλά από τη συνήθεια να πηγαίνουμε εκεί έχουμε αναπτύξει φιλικές επαφές. Μας προτείνουν οι καθηγητές να τις μιλάμε, να τις συμβουλεύουμε για την προσωπική τους υγιεινή, για τα προσωπικά της, τι να προσέχει και τι όχι», συνέχισε στην περιγραφή της η Σιμόν στο My Style Rocks και κομπιάζει από τη συγκίνηση.

«Συγνώμη… μακάρι να μπορούσε να συμβεί παντού αυτό και αντί να ασχολούμαστε με το πού θα πάμε για καφέ, να βοηθάμε τους άλλους. Όσο περισσότερα λέω, τόσο περισσότερο συγκινούμαι», κατέληξε στην ιστορία της η παίκτρια του My Style Rocks.