My Style Rocks: “Λύγισε” η Χριστίνα Παπαδέλλη κι έβαλε τα κλάματα! Διέκοψαν για να ηρεμήσει…

Χριστίνα Παπαδέλλη

Αμέσως δίπλα της έτρεξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...

Η Χριστίνα Παπαδέλλη δεν άντεξε σήμερα στο πλατό του My Style Rocks κι έβαλε τα κλάματα. Η διαγωνιζόμενη ήταν συνεχώς πεσμένη και έμοιαζε στεναχωρημένη, κάτι που της επεσήμανε και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Όταν η ίδια πήρε τον λόγο, έβαλε τα κλάματα.

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω και είναι μια χαρά, όπως είπαν και οι άλλοι, για το θέατρο. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι όταν είστε σε έναν διαγωνισμό για στυλ, στυλ είναι όλα. Είναι και η διάθεσή μου, είναι ο τρόπος που συμπεριφέρομαι, αυτό που βάζω να το περάσω στους άλλους, όχι μόνο σε εμάς τους τρεις, να το περάσεις και στο τηλεοπτικό κοινό. Να περάσεις αυτό που θέλεις να περάσεις… Και όχι να είμαστε εδώ πεσμένοι. Είναι το πιο εύκολο απ’ όλα να είσαι πεσμένος. Κάθεσαι εκεί, σε μια γωνία, στεναχωρημένη. Γιατί σε βλέπω συνέχεια εκεί που κάθεσαι έτσι», της είπε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος.

Η Χριστίνα Παπαδέλλη πήρε το λόγο για να εξηγήσει: «Σας εξήγησα στο προηγούμενο επεισόδιο ότι έχω υπόταση. Όταν με βλέπετε να ψιθυρίζω…» κι έβαλε τα κλάματα! Αμέσως δίπλα της βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία και πρότεινε να κάνουν ένα διάλλειμα προκειμένου να ηρεμήσει.

Δείτε τι έγινε στο πλατό του My Style Rocks…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το My Style Rocks!