My Style Rocks – Απηύδησε ο Λάκης Γαβαλάς με την Casablanca: «Με στενοχωρεί και με προσβάλλει σαν κριτή»

My Style Rocks

"Δεν μπορώ να είμαι καθόλου επιεικής μαζί σου" επισήμανε ο σχεδιαστής στη νέα παίκτρια του My Style Rocks.

Θλίψη και όχι μόνο έμελλε να προκαλέσει στον κριτή του My Style Rocks, Λάκη Γαβαλά η νεοφερμένη Casablanca στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας το οποίο και ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το απόγευμα της Παρασκευής μέσω του ΣΚΑΪ. Αφορμή στάθηκε, ασφαλώς, η ενδυματολογική επιλογή του νεαρού μοντέλου.

Έτσι, όταν η Κατερίνα Καραβάτου του έδωσε τον λόγο, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του My Style Rocks τόνισε τα εξής στην Casablanca. » Κατάλαβα ότι θες να ψαρώσεις τις συμπαίκτριες σου, γι’ αυτό και έβαλες αυτό το υπέροχο λουκ. Είναι άστοχο όμως αυτό εδώ γιατί δεν είναι και από τα πιο σικ μπουφάν που έχουν βγάλει».

«Έχουν υπέροχα λευκά που ξεχωρίζουν. θα μπορούσες να φέρεις αυτό το λευκό, να είναι διαφορετικό και να είναι μέσα στο τασκ. Εσύ όμως αγνόησες το τασκ και δεν μου αρέσει γιατί από την μια θέλω να καταλάβω αυτή την αντίθεση σου στο τασκ και από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έβαλες ένα ολόλευκο που θα σε έκανε φανταστική. Με στενοχωρεί και με προσβάλλει εμένα σαν κριτή, δεν μπορώ να είμαι καθόλου επιεικής μαζί σου».

Τάδε έφη Λάκης Γαβαλάς για να… «λούσει» με έναν άσσο τη νέα παίκτρια του My Style Rocks στο νέο επεισόδιο της Παρασκευής.