My Style Rocks: Η φωτογραφία που “έκαψε” την παίκτρια! Το ψέμα της εξόργισε την Μαγγίρα…

Κωνσταντίνα Σουλτάτη

«Να μην λέτε ψέματα! Πραγματικά με τρελαίνει αυτό το πράγμα. Θες να μου πεις δηλαδή ότι αυτό το παπούτσι το έφτιαξες εσύ;».

Τα παπούτσια που φόρεσε σήμερα η Κωνσταντίνα Σουλτάτη στο My Style Rocks υποστήριξε ότι τα έφτιαξε μόνη της. Ότι δηλαδή ήταν δική της έμπνευση να βάλει πάνω στα παπούτσια τα τρία μικρά φτερά. Η κριτική επιτροπή, όμως, ήταν ενημερωμένη και η παραγωγή είχε έτοιμη τη φωτογραφία, η οποία “έκαψε” την παίκτρια. Οι κριτές εξοργίστηκαν με το ψέμα της Κωνσταντίνας και ειδικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Να μην λέτε ψέματα. Δηλαδή εσύ έφτιαξες αυτό το παπούτσι από μόνη σου και άλλος ένας στον πλανήτη βρήκε αυτό το παπούτσι και το έφτιαξε και αυτός από μόνος του. Με τρελαίνουν τα ψέματα. Προτιμώ να μου πείτε ότι είδατε στο Instagram μια εικόνα και πήγατε να την κάνετε ίδια. Το θεωρώ πολύ πιο σωστό. Πραγματικά με τρελαίνει αυτό το πράγμα. Θες να μου πεις δηλαδή ότι αυτό το παπούτσι το έφτιαξες εσύ; Μόνη σου βγήκες και το είπες, εμείς δε θα σε ρωτάγαμε», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, με την Κωνσταντίνα Σουλτάτη να παραδέχεται λίγο αργότερα ότι δεν τα έφτιαξε αυτή τα παπούτσια.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το My Style Rocks!