My Style Rocks: Η Φωτεινή «έριξε» το πλατό με την εμφάνισή της – «Δεν νομίζω ότι είμαι εκτός concept»

My Style Rocks

"Είμαι δηλαδή εκτός concept επειδή είμαι avant garde;".

Ένα Gala που έχει προσφέρει στο παρελθόν πολλές ενδιαφέρουσες εικόνες επέστρεψε στο σημερινό (2/4) επεισόδιο του My Style Rocks. Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να δημιουργήσουν looks «Avant Garde» και να εντυπωσιάσουν με την πασαρέλα τους τούς τρεις κριτές.

Η απουσία της Ζέτας για λόγους υγείας αναστάτωσε τις υπόλοιπες παίκτριες, που γνώριζαν τις ετοιμασίες που είχε κάνει για το συγκεκριμένο Gala, ενώ η Μπι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Την ίδια ώρα, η Σιμόν με την εμφάνισή της άνοιξε τη συζήτηση στο My Style Rocks για την sustainable fashion.

Ωστόσο, το outfit που έκανε τη μεγαλύτερη αίσθηση δεν ήταν άλλο από της Φωτεινής, η οποία ανέφερε πως πηγαίνει σε ένα after party ενός extreme καλλιτέχνη. Όμως η βαθμολογία και τα σχόλια που εξέλαβε από τις συμπαίκτριές της δεν ήταν ενθαρρυντικά.

«Θέλεις να εξηγήσεις κάτι στα κορίτσια; Τίποτα. Ό,τι βλέπουνε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου στη νεαρή διαγωνιζόμενη του My Style Rocks λίγο πριν η ίδια πάρει τον λόγο για να δικαιολογήσει την εμφάνισή της.

«Τέτοια υπερβολή πια… ότι δεν είμαι εντός θέματος. Γιατί θεωρείτε ότι είμαι εκτός concept, δεν το καταλαβαίνω. Η Νικολίνα μας έχει δώσει δείγματα ότι πάντα κάτι βρίσκει να σχολιάσει αρνητικό», είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή.

«Είμαι δηλαδή εκτός concept επειδή είμαι avant garde αλλά το έχετε δει πολλές φορές; Θεωρώ ότι η βαθμολογία των κοριτσιών κάτι κρύβει από πίσω», τόνισε η παίκτρια του My Style Rocks αντικρίζοντας τη βαθμολογία των υπόλοιπων κοριτσιών.