My Style Rocks: Η εξομολόγηση της Ζέτας για το πρόβλημα υγείας – «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα»

My Style Rocks

"Το λέω επειδή έχω ακούσει δύο συμπαίκτριές μου να σχολιάζουν ότι αναστενάζω. Δεν το κάνω επίτηδες".

Ενώπιον της κριτικής επιτροπής αλλά και των συμπαικτριών της στάθηκε η Ζέτα στο σημερινό (6/5) επεισόδιο του My Style Rocks. Το κόνσεπτ της πασαρέλας ήταν «μητέρα σε παιδικό πάρτι» και οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους, ώστε να λάβουν τα πιο κολακευτικά σχόλια αλλά και την υψηλότερη βαθμολογία.

«Θέλω να πω δυο πράγματα. Εγώ όντως αντιμετώπιζα και αντιμετωπίζω κάποια οικογενειακά προβλήματα. Επειδή έχω ακούσει και από τη Δήμητρα και τη Μπι για το ότι αναστενάζω… όταν περνάμε κάτι ψυχολογικό, μας βγαίνει σε ψυχοσωματικό. Συγνώμη αλλά δεν το κάνω επίτηδες, το αντιμετωπίζω», είπε αρχικά η παίκτρια του My Style Rocks.

«Και επειδή το περνάω αυτό, θέλω να πω σε κάθε μανούλα εκεί έξω που μεγαλώνει τα παιδάκια της μόνη της… κοιμάται μόνη της, ξυπνάει μόνη της και έχει μέσα σε όλα την ευθύνη και την διαπαιδαγώγησή τους… να πατάνε στα πόδια τους και να βγαίνουν πιο δυνατές από αυτό», συμπλήρωσε φορτισμένη η Ζέτα.

«Άσχετα με το ότι γίνεται με τα κορίτσια, για μένα αυτή η εκπομπή είναι ένα σωσίβιο. Θα με βοηθήσει να πατήσω ξανά στα πόδια μου, να βρω τα βήματά μου, γεμίζω τον χρόνο μου και θα βγω πιο δυνατή», εξομολογείται η παίκτρια του My Style Rocks σοκάροντας τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου.

«Είναι σαν να έχω ένα βάρος στο στήθος και κάποιες φορές αυτό με χτυπάει στο στομάχι. Το λέω επειδή έχω ακούσει δύο συμπαίκτριές μου να σχολιάζουν ότι αναστενάζω. Δεν το κάνω επίτηδες», τόνισε η Ζέτα στο εορταστικό My Style Rocks.