My Style Rocks – Γεγονός η πρώτη κόντρα: «Το πουκάμισο μού θυμίζει το χαλάκι της γιαγιάς μου»

My Style Rocks

"Οι απόψεις μας στην αισθητική απέχουν παρασάγκας" τόνισε, με νόημα, η Αμάντα στην πρεμιέρα του My Style Rocks!

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επέστρεψε το My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αυτή τη φορά, δε, στις θέσεις των κριτών βρέθηκαν οι παλιοί Στέλιος Κουδουνάρης και Δημήτρης Σκουλός αλλά και η νέα Σοφία Χατζηπαντελή.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας, μάλιστα, σημειώθηκε και η πρώτη κόντρα ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες. Πρωταγωνίστριες σε αυτήν ήταν η Αμάντα και η Χριστίνα.

«Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω! Δεν ξέρω, η ζώνη αυτή… η τιγρέ, λεοπαρδέ, τι είναι, μέσα σε όλα αυτά τα χρώματα, η πράσινη τσάντα. Να πήγαινες κάπου και να είχες dress code «colour blocking» να το καταλάβω» τόνισε, αρχικά, η Χριστίνα για την ενδυματολογική επιλογή της συμπαίκτρια της συμπληρώνοντας τα εξής. «Το πουκάμισο μού θυμίζει ένα χαλάκι της γιαγιάς μου, θυμάμαι, με κάτι ρόμβους και κάτι τετράγωνα. Δεν μπορούσα να βάλω κάτι παραπάνω σε σένα αφού έβαλα 1 στη Μορτασία, που είχε ένα στιλ αλλά δεν μου ταίριαζε με το κόνσεπτ».

Τον λόγο πήρε, ύστερα, η Αμάντα που σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι οι απόψεις μας στην αισθητική απέχουν παρασάγκας. Δηλαδή αυτό που δεν καταλαβαίνεις εσύ, το καταλαβαίνω εγώ γιατί δεν το καταλαβαίνεις και καταλαβαίνω και το ένα σου. Απέχει. Μόνο και μόνο που εθωρείς ότι έχω κάνει colour blocking, μου απαντάς για τον άσσο σου και σ’ ευχαριστώ πολύ».

«Είσαι τελείως εκτός θέματος! Μου τα έχεις όλα μπερδεμένα! Μπερδεμένα, όλα μπερδεμένα» υπογράμμισε, απτόητη, η Χριστίνα στην πρεμιέρα του My Style Rocks για να συμφωνήσει με την έτερη παίκτρια πως «σίγουρα, είμαστε πολύ διαφορετικές».