My Style Rocks – Επική στιγμή με τη Νίκη, δεν κατάλαβαν αν έκλαιγε ή αν γελούσε

My Style Rocks

"Τώρα γελάς ή κλαις, παιδί μου;" αναρωτήθηκε ο κριτής του My Style Rocks.

Στην πασαρέλα του My Style Rocks βρέθηκε η Νίκη, το μεσημέρι της Παρασκευής, προκειμένου να εντυπωσιάσει τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τους παίκτες με τη νέα ενδυματολογική της επιλογή. Τα σχόλια του Δημήτρη Σκουλού και του Στέλιου Κουδουνάρη, όμως, έμελλε να προκαλέσουν κάτι ξεχωριστό στην ξανθιά διαγωνιζόμενη.

Και αυτό μιας και… κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει, τουλάχιστον από την αρχή, εάν ξέσπασε σε γέλια ή σε κλάματα. «Μέσα σε όλα αυτά που δεν μας αρέσουν εμάς, εγώ βλέπω μια γυναίκα που αισθάνεται πάρα πολύ καλά με αυτά που φοράει! Γι’ αυτό και καταλαβαίνω τη διαφορά στις βαθμολογίες» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Κουδουνάρης για να προκαλέσει την απροσδιόριστη, εκείνη, αντίδραση στη Νίκη.

«Δεν γελάω σε καμία περίπτωση με εσάς! Απλά, όταν με πιάνει, μετά αρχίζω και γελάω» πρόδωσε δειλά η παίκτρια του My Style Rocks για να αναρωτηθεί στη συνέχεια, εύλογα, ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Τώρα γελάς ή κλαις, παιδί μου;».

«Είσαι εντάξει; Θες χαρτάκι, νερό; Παιδί μου, κλαις ή γελάς;» αναρωτήθηκαν και ορισμένες συμπαίκτριες της Νίκης με εκείνην να προχωρά, απτόητη, στο ξέσπασμα της. Η απάντηση, τελικά, ήρθε λίγα λεπτά αργότερα όταν και η παίκτρια του My Style Rocks εξήγησε πως «είναι φορτισμένη και δεν ξέρω γιατί. Νιώθω ότι θα πρέπει να αλλάξω κάποια πράγματα προκειμένου να γίνω πιο αρεστή. Από την άλλη, όμως, λέω πως δεν έχω έρθει για αυτό, για να γίνω αρεστή».